© Layout by Julia E.

Get up, Get up...

perjantai 16. maaliskuuta 2012


Heipparallaa ! Juu tääkin viikko on ollu niiiiiiiin kiireinen, oon voinu vaan kuvitella minkälaisen postauksen teen, mut sitäkäkään ei oo syntyny.. :D Tänään sain nähä kokeita, ihan hyvinhän ne oli menny .. :D Ja sit menin kaupungille, ja löysin jotain jota voisin vaikka loppuun esitellä !:) Ja pakko tähän loppuun vielä sanoa että meidän Vaasan sport voitti keskiviikkona Mestis mestaruuden! ♥!:)

Perus puuteri mitä käytän hintaa en muista ehk joku 9.90€ Kaks neuletta olis siis yhteensä 5e :D koska ale tuotteis oli osta 2 maksa 1, ostin kaks neuletta hintaan 5e :D 
oikee hinta oli (14,95€/kpl) Joten olen tyytyväinen. Noi on vähän eri sävysii, mut rakastan neuleita + huppareita yli kaiken! :) Nämä siis H&M 
Aurinkolasit 5,95€ Gina Tricot
Kynsilakat 3kpl 9.95€ (3.95/kpl) Gina Tricot
Vintage tyylinen toppi H&M 9,95€ (alhaalla kuva siit printist) 
Feikki rustokoru 6,00€ Glitter
Pakko myös esitellä UUSI cheerleading paita paristuntin Maailmanmestareilta (suomalaisia mija ja mika) 
25€  ja joo ihanuus ♥


Mukavaa Perjantai Iltaa! ´

emmppuu

4 kommenttia:

 1. Alotin kirjottamaan kommenttia silleen että ihanat auronkolasit, toppi, korut... mut sit ajattelin järkevästi, ja nyt sen sanon.

  Ihania ostoksia KAIKKI :)))

  VastaaPoista
 2. ano// kiitos :))
  iltsu// Kiitos! ;)

  VastaaPoista
 3. Sul on ihanan pirtee blogi! :) mä tyksin :> oon nyt viimesen tunnin aikana lukenu kaikki sun postaukset ekasta postauksesta tähän ja täytyy sanoa et tätä blogia jään seuraamaan! :) jatka samaa rataa neiti ;)

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!