© Layout by Julia E.

Aika vaan fiilistä vahvistaa...

maanantai 9. huhtikuuta 2012Mukavan laiska pääsiäinen on tullut vietettyä, no ainakin on joka paikka saanut levättyä ja loppurutistus koulua. 

Loma alkoi torstaina ja menin suoraa koulusta kaupunkiin ostin punaiset pitkävartiset converset! Ja menin harkkoihin illemalla ja tulin iskän uuteen asuntoon, SUPER EXITING!<3 huippu hieno talo oli niinku jo kuvistakin aijemmin näitte. Eka yö harmituksissa joutui nukkumaan kylmässä, kun ei osattu käyttää lämmitys järjestelmää...

Jeejee perjantaikin tuli sitten, tää päivä oli ehkä tylsin loma päivä, soitin serafiinalle et voiko se olla ja sano että illemmalla, no siinä odottelin kävin kuvailees, datasin yms.. Ja sitten menin serafiinan luo, leivottiin mutakakkuu ja puhuttiin, oli mukava ilta(:!

Lauantaina olin kotona kävin pikkuveljen ja äitin kanssa kattomassa fammoa (=mummu, mummi yms), me suomenruotsalainen sanonta. Ja sain siltä 300g:n suklaapupun ja 20e :) Ja sit tein suklaamuna testauksen! (: Ja valvoin yöllä 6:00 

Sunnuntaina menin nooran luo yökylään, käytiin kuvailees, leivottiin ja tehtiin kaikkee ihan tyhmää meikattiin toisiimme mm. vasemmalla kädellä ja ihan miten sattuu, luettiin vanhoja päiväkirja juttuja ja myös ystäväkirjojen vanhoja jutttuja, Nooran kanssa on aina niin hauskaa. PS. Nooran Blogi! 

Tänään vimppana päivänä nyyhkis ;( Sain vahtia pikkuveljeä koko päivän, kun muu porukka oli kattomassa Titanic 3D:tä , en ymmärrä miks mä en menny mukaan, ehkä mun keskittymiskyky herpaantuis siin puolesvälis ja en enää keskittyis, basic.. :D No joo nyt tilataan Jumpini ja sitten ilmestyy ehkä jotain kivaa tänne blogiin illemmalla!:) 

Millanen Loma teillä oli?
emmppu

10 kommenttia:

 1. ihana toi kollaasi ku se on tommone korkeempi :D

  VastaaPoista
 2. ja muute keksitkö ton suklaamuna arvostelujutun meijän blogista...P :D

  VastaaPoista
 3. We love // kiitos, en keksiny aijaa onkos teilläki semmonen ;o en oo kyllä keksiny.

  VastaaPoista
 4. We love// pakko viel sanoo, et en ikinä haluis matkiii muit ei siin oo mitään järkee, viittitkö linkata mulle teidän arvostelu jutun?

  VastaaPoista
 5. todella kiva ja hienosti toteutettu kollaasi! :)

  ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. tosi siisti blogi ulkoasu ja kaikki luv them! ♥ ja sietämättömä kaunis oot ♥ liityn ehottomasti lukijaks!


  Limetimelifestyle.blogspot.com käy kattoo ja liity lukijaks jos kiinnostaa! :D

  VastaaPoista
 7. Terde // Siistiä kuulla !:) Käyn kattoos!

  VastaaPoista
 8. ihana kollaasi ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!