© Layout by Julia E.

kesäterassi, kuuma aurinko..

lauantai 28. huhtikuuta 2012


Heipsun te 244 lukijaa! Ihan hullua et teitä on näin paljonnn!(:: Nää päivät on menny kuin siivillä, paljon hyviä koenumeroita, ihania ihmisiä, rikkinäiset farkut ja leffassa oleilua! Nyt sain vihdoin katsottua sen nälkäpelin, niin kauan tarkotus olla mennä kattoon se, ei hitto se oli hyvä leffa..

Mua vaan on hymyilyttäny tässä koko viikko, ollu niin SUPER hyvä viikko. Ihania kelejä +17 astetta ja nyt voi vihdoin nauttia, kesä on tulossa ja koulussa ei tartte olla enää ku semmoset 4 viikkoa, HUIPPUA, mut on vielä paljon tärkeitä kokeita ja aineita tehtävänä.

Harkoissa menny tosi hyvin ja ihanaa huomata suurta kehitystä rauta tytöissä♥ Pelottaa vaan se tuleva sairaala käynti.. Ja torstai yönä pamahti käyntiin Cheerleadingin MM-kilpailut, MikaMija sai sijan 4, naisten stuntti sijan 12 ja perjantai yönä nappasi elite pronssia!<3 ihan huippua ja ei osaa edes kuvitella, ihanaa leijonat ihanaa<3 Sekajoukkue sai 5 sijan joka siis oli Euroopan paras sijoitus tässä sarjassa, tanssi sarja pysyi samalla sijalla kun viimeksi eli 5! Hienoo suomi, PROUD TO BE CHEERLEADER!♥

Tsemppiä loppu lukuvuodelle!

4 kommenttia:

  1. kivan olonen blogi! :)

    http://elizabethh-blog.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Stiina// ohos :D mitä mä oon kirjotellu :D hyväkun sanoit.

    VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!