© Layout by Julia E.

HerStyler Suomi

maanantai 14. toukokuuta 2012

Sain siis kotiini Herystyler:in Turmaliini suoristusraudan ja hiussprayn ja hiusseeriumeita. Tuotteita testailessa olen huomannut erilaisia asioita, suoristusrauta on todella monikäyttöinen, suoristan sillä joka päivä kouluun hiukseni, koska rauta lämpenee niin nopeasti joten on melkein heti valmiina käytettäväksi. Kiharran tällä myös todella usein kiharoita, tätä suoristusrautaa on näppärä käyttää! Plussa asioita siis ovat ; nopea, todella kevyt ja johto on todella pitkä! Hiusspray tukee kampausta juuri sopivan verran ja tuoksuu aivan ihanalle!
Ps. Myöhemmin tulossa myös kiharan teko video. (:

HerStyleriltä löydät myös paljon muita tuotteita ; erilaisia suoristusrautoja, useita kihartimia, hiustenpidennyksiä ja paljon muuta! HerStyleriltä nopea ja turvallinen toimitus! 

Emmppu

8 kommenttia:

 1. Ootko miettiny et mainospostausten lueminen ei oo ehk se mitä sun lukijat odottaa sulta. Voisit käyttää ne sponssit vaikka kilpailujen palkinnoksi !?!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi// Kerron sulle nyt yhen jutun jos HerStyler Haluaa että minä kokeilen heidän tuotteitaan, niin silloin en voi siitä kilpailua tehdä, pahoittelen tilannetta, mutta kyllä niitä arvontoja on tulossa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi kiharat! :3

  VastaaPoista
 4. haaste sulle :)

  http://viivi-myplanet.blogspot.com/2012/05/haastex2.html

  VastaaPoista
 5. Ja vielä sulle anonyymi (:: Pyysin jos HerStyler voisi antaa tuotteita ja siten päädyimme tuote-esittelyyn, voin kuitenkin kertoa, että arvonta on ovella :)

  VastaaPoista
 6. Sulle on mun blogissa haaste (:

  inkunblogii.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!