© Layout by Julia E.

Kuka keksi rakkauden?

sunnuntai 13. toukokuuta 2012


Iron 101
Iron 099
Tänään on ollut siis äitienpäivä, onnea omalle äidille. Päivä on ollu ihan jees, pikkuveli tulee herättään 7 aamulta et nyt pitää mennä herättään äiti ja antaa kaikki lahjat. No siinä olin puol tuntii äitin kaa ja oli pakko mennä takas nukkumaan, mikäs siinä nukuin puol yhteentoista asti. Mä annoin äitilleni sen riipuksen ja korvakorut sekä yhen kortin, joka kuviksen tunnilla piti väsätä..

Sitte lähin siinä Kahen aikoihin ulos ja käväsin kirpparilla. Tarkotus oli löytää jotkut kivat farkut joista teen sitte shortsit, mutta mitään kivoja farkkuja ei löytynyt kun kaikissa oli tosi hassuja taskuja ja ärsyttäviä paletteja ja kuvioita joka puolella. Tai sit ne vaan oli niin huono kuntoset et olis menny ihan just rikki..
Harmitti tosiaan ehkä vähän kun en ostanut H&M punasia farkkuja, makso tosiaan 4e, mut en vaan sitte ostanu niitä. Mutta löysin limen vihreet reinot, ne on koon liian isoa mut ne oli niin ihanan väriset ja hyväkuntoset ja muutenki rakastan reinoja!

Kotiin tultuani kattelin yksikseni tv:tä ja USA-Suomi ottelua, joka päättyi siis 5-0, jos joku ei ole kuullut. Jotenki tuntuu niin tyhmältä kun sama peli on taas kohta.. Mutta siitä pelistä lähetään kuitenki hakemaan voittoa. Nyt kai pitäis mennä pian nukkumaan, että huomenna jaksais mennä kouluun.. Heippa, ja hyvää äitienpäivää!

Emmppu

6 kommenttia:

 1. miten saat ton youtube palkin tohon postauksen alkuun :)?

  VastaaPoista
 2. toivottavasti suomi onnistuis tänää...

  http://wearesmiling.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Blogini osoite vaihtui, löydät sen kuitenkin tästä osoitteesta, jos olet edelleen kiinnostunut :http://reetta-smile-for-you.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi // Otat youtubesta jonku biisin sit siin on se nappula jaa>upota>kopioit sen koodin>blogiin luo teksti>muokkaa HTML-koodia>liitä siihen vaiha ne koodit "width" (leveys) ihan mikä itte haluut itelläni on 640 ja sitte "height" kohta 25 ja sitte pitäis näkyä! :) Kysy rohkeasti lisää jos jotain jäi epäselväksi!

  emilia// Toivotaan niin, hyvältä ainaki näyttää!

  Reetta// kiinnostaa, käyn tsekkaamassa!

  VastaaPoista
 5. ^ hei kiitos tosi paljon avustasi ! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi // toivottavasti tajusit, en oo hyvä selittäänn.. :D

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!