© Layout by Julia E.

Time Is Tiking Oh So Fast

lauantai 23. kesäkuuta 2012

PicMonkey Collage2PicMonkey Collage PicMonkey Collage3 vesikamera 005 PicMonkey Collage4 lomss 226 lomss 239 lomss 245
 Ihan sikana jäätelöö, paljo syömistä, jumalattomasti kävelyä, paljon naurua, Uimista, eläinten katselua, Auringon ottoa,  mistä voisikaan parempi loma tullakkaan? :)

Pienen hiljaisuuden jälkeen on kiva pitkästä aikaa kirjotella tänne! :) Eli tosiaan oltiin perhelomalla kierreltiin näit vaasan lähistön lomapaikkoja ja eka kohde meil oli Vaasan kaupungin sairaala. Eli käytiin ottaan mangneettikuvat tosta mun polvesta, miten voikaan paremmin loma alkaa ku saa kanyylin käteensä :---D No joo ajateliin sieltä sitte ähtäriin. Oltiin siel yks yö ja seuraavana päivänä mentiin sinne eläinpuistoon :) Ja lähettiin pois.

Ajeltiin seuraavaks kohti Ikaalisten kylpylää, oli niin ihana sää. Mentiin illalla sinne kylpylään ja käytiin syömäs. Siel kylpyläs oli ihanan lämmintä vettä ja se oli yllättävän iso. Leikin tolla mun vesikameralla jonka ostin, aijemmin prismasta. Silläkin saa hyviä kuvia mutt noi vedenalaset kuvat on niin hauskoja, joten niistä suurin osa ei oo ees julkasu kelposia...


Seuraavaks mentiin ns. pääkohteeseen Porin Yyteriin viettämään juhannusta. Käytiin siel rannalla vähän päiväsemmällä ettei ihan sitä seko porukkaa siel oo, olihan meil kyseessä perheloma.. Yövyttiin semmoses kerrostalo kaksiossa, joka oli ihanan rauhallinen ja muutenkin suosittelen näitä kaikkia kohteita. Vaikka alussa meinasin että en ees lähde mukaan niin kyllä kannatti. Ihanat rusketusrajat, toki olis kiva vahvistaa niit nyt viel, hieman palaneet takareidet, mut mitäs siit! Laukut purettu ja huone siistinä, taidan mennä nyt syömään lisää jäätelöä ja makoileen! Vois kattella myös noita yli viittäkymmentä ilmotusta ja blogger päivittelyi! Myöhäset jussit!


Emmppu

17 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! Ui että ne yhen postauksen kissanpennut oli ihan hirmu sulosia! C:

  VastaaPoista
 2. Katja // Voi kiitos :) Joo ne on meijän pikkusia :)

  VastaaPoista
 3. hirmu kivoja kuvia ja muutenkin kiva blogi! :) banneri vois olla mielenkiintosempi.

  http://verajaudance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi kivan olonen blogi! Tuo banneri tosiaa vaa vähä pistää silmää, että vois olla vähän pirteämpi. :--)


  http://today-one-way.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihanan piristävä ja kesänen postaus!

  ☮ http://www.smokykisses.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Mahtavia kuvia! Oot hyvin bloggari ketä oon nähny ;o ihanan tarkkoja kuvia joita on paljon! Paljonko muuten vedenpitävä kamera makso?

  VastaaPoista
 7. Terde // eikä voi kiitos :33!!! Se on Olympys Tough Extreme, kestää vettä kolmeen metriin asti ja 1.5m pudotuksen kestävä. Makso Prismassa 149e mut ostin siihen sit muistitikun niin tuli vähä kalliimmaks :)

  VastaaPoista
 8. tää ulkoasu on tosi kiva :-)

  http://avoir-du-chic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Mis te siel yyterissä nukuitte ? :D Siis mis päin Yyteriä se oli ? :D Juu mua kiinnostaa todella paljon. Ja hienoja kuvia sul ;)

  http://elamaniminun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Nea // kiitti :)
  Suzy // Kiva :)
  Ansku // Asuttiin semmoses kaksioissa, ihan normikerrostalo, oli jonku naisen omistamia kerrostalo loma-asuntoja :)

  VastaaPoista
 11. Kivoja nää kuvat, mutta parannusehdotuksia ja muita kun kysyit niin mun makuun ehkä hieman liikaa kollaaseja, tuo vähän sekavuutta! Ja jotkut kuvat vähän venyneitä :) tekstiä ite tykkään lukea niin että se on tasattu molemmista reunoista, mut tietysti makuasia! Kuitenki kivan oloinen blogi :)

  VastaaPoista
 12. ihania kuvia sulla! millä kameralla kuvaat?:)

  VastaaPoista
 13. Elina // Kiitos hei! :) Kollaaseja on sen takii liikaa koska muuten noista eläimistä olis tullu niin paljon kuvia ;(

  anna // kiitos, nikon D3100 pääasiassa.

  VastaaPoista
 14. Voi että kuin ihania kuvia täällä, osaat todellakin kuvata! Mutta mulla pisti silmään kun kuvat on tälleen kollaasina, niin muutama kuvista on vähän venyneitä. Siihen kannattaa kiinnittää huomiota :) Mut muuten tykkään tosi paljon tästä sun blogista, jatka samaan malliin!

  http://draw-the-line-iida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Iida // Joo en oikee pidä noist kollaaseist, mut kuten äskenki sanoin niin muuten olis tullu aivan liikaa kuvia, kiito kuitenkin :)

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!