© Layout by Julia E.

EMPPU♥PARASKAVERI

lauantai 15. syyskuuta 2012

0140 0100 0077    Korumaa.fi tarjosi minulle mahdollisuutta saada kaiverruskorun. Ensimmäisenä mieleen tuli ottaa parhaan kaverini kanssa. Kyselin korumaalta että voisinko saada myös korun bestikselleni, ja positiivinen vastaushan tuli! Tehtiin lomakkeeseen kaikki tarvittavat tiedot (fontti, teksti, kuvan lähetys yms.) korut  oli sitten kokoa medium . Eteen tuli kuva meistä sekä kuvan alle teksti : emppu ja tiina. Ja taakse teksti Ystäviä ikuisesti! Saatiin myös mukaan Military ball ketjut

Tiina tykkäs korusta ja sanoi että : Oli tosi hyvä että sai valita itse tekstin ja fontin, oli myös hyvä kun sai päättää korun koon ja ketju oli sopivan kokoinen.

Postituskin oli ihan super nopee ja kaikki toimi just niinkun piti, näillä riipuksilla on hintaa 14-40€ joten ei paha, valikoiman näet täältä : klikkaa! Kiitän korumaata, jälleen kerran ystävällisestä palvelusta! :)

Emppu

6 kommenttia:

 1. *haluaaa* :)
  paljon makso teillä noi ja oliko vaikee tehä tai sillai?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks tommonen maksaa 29,00€ mut jos teetät kaks samanlaista saat ne yhteishintaan 40€. Oli helppo tehä, ja jos joku ei onnistu niin yhteyttä korumaahan vastaus tulee tosi nopeesti!

   Poista
 2. Oi onpa ihanat ! en tiennytkään että tuollaisia vois tehdä :)

  http://myvariablelifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!