© Layout by Julia E.

Herkkukoruja!♥

lauantai 13. lokakuuta 2012

autum 146 autum 144 autum 133 autum 131 Bom's Bakeryn blogin sivuilla oli kesällä haettu yhteistyöbloggaajaa, mutta tietenkin aika oli jo mennyt umpeen, mutta olin niin rakastunut näihin koruihin, että oli pakko kysyä sähköpostilla miltä kuullostaisi yhteistyö, Satu-Johanna tykkäsi blogista ja oli innokkaana lähettämään koruja minulle, mainostin yhtä kilpailuakin tänne blogin puolelle.

Korut joita sain oli muffinsi tapainen iso koru vihreillä palluroilla, jossa hieman pitempi hopeinen ketju, tää oli aivan mahtava ja supersöpö!:) Ja varmasti tulee käyttöön! Toinen koru oli sitten alimmankuvan pikkumuffinsi jossa lyhyt ketju joka ylettyy kaulaan. Viimeinen tuote oli sitten supersuper söpö jäätelö aivaimen perä jossa hieman glitteriä!Kaikenlaisia korja on saatavilla blogi korukaupassa! Tuotteiden tuloa voit seurailla facebookissa! Käykää ihmeessä tykkäämässä tästä herkkullisesta sivusta, nam♥

Herkkuterveisin : Emppu

10 kommenttia:

 1. Siis jos haluaa yhteistyöhön jonkun kanssa meetkö sä vaan laittamaan sähköpostia ja sanomaan "moi mulla on blogi tehäänkö yhteistyötä?" vai mitä siinä pitää kertoa? :D Mitäs jos yhteistyö ei kiinnosta ja koska olis hyvä aika yhteistyäkumppaneita hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrot tietenki blogista ja ittestä mahdollisesti. Linkkaat sun blogin ja kerrrot esim. onko sulla jotain ideaa yhteistyöhön. No ei siihen mitää aikaa, mutt kyllä niitä lukijoita ja sivukatseluita pitää olla! :)

   Poista
 2. miks musta tuntuu, ettet enää kunnolla halua panostaa tän blogin sisältöön ja postauksii. koska haluat vaan tehä kokoajan yhteistyötä ja saat niistä kaikkee tollasta turhaa. oikeesti panosta noihin kuviin ja teksteihinki ja se 3pv postasuväli?!?! miks lupailet aina, etkä toteuta lupauksias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin haluan panostaa, en muuten tieäd mistä tämä 3pv postausväli juttu on tullu oon sanonu ainoastaan että 3krt viikossa yritän postailla :) ?

   Poista
 3. NIIIN ihania kuvia ! oon kateellinen :3 mut joo, ihana blogi! ♥

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!