© Layout by Julia E.

LOVEIT.FI

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

108 069 094 053 loveit     Sain loveit.fi'ltä pikkupaketin jossa ne halusivat lähettää mulle testattavaks BH Cosmetics lip glossia, Office Queen sävyssä sekä Pop Beautyn luomiväri paletin. Muutenkin kun silmäilin Love it'n tuotteita kyseiseltä verkkokaupan sivuilta, joihinka muuten pääset TÄSTÄ! Löytyy tuotteita: hiuksille, kynsille sekä iholle. 

Plussaa tuovat ilmaiset toimituskulut! Käythän myös tykkäämässä Love it'sta Facebookissa!


BH Cosmetics'in huulikiilto Oli tosi pigmenttistä ja siinä todellakin oli sitä kiiltoa. Sivellysosa oli todella hyvä. Koostumus oli hyvä, ei liian tahmainen! Huulikiiltoakin on yhdessä paketissa tarpeeksi, ainakin riittää pitkälle aikaa. Sävyjä on monia erilaisia, minun oma siis oli tuo Office Queen. Yhteensä sävyjä on 9 tämän mun sävyn lisäksi. Hintaa tällä oli ainoastaan : 7,30€


 • POPbeauty Pop Your Eye Color luomiväri paletti: Mun jokapäiväseen meikkiin ei kuulu kauheesti luomiväriä, ehkä hieman jotain sävyä luomessa saattaa olla, joten tällä paletilla en mitään mestariteoksia osaa loihtia, kuten jotkut kosmetologit! :D Tämä paletti on suunnattu ruskeille ja vihertäville silmille. Ja paletissa on yhteensä 12 erisävyistä luomiväriä, jotka sointuu toisten kanssa tosi kivasti! Pigmenttiäkin oli ihan kivasti, näissä luomiväreissä. Ja tämän paletin hinta sitten oli : 21,45€, ja laatu kyllä näkyy tossa hinnassa:).


Silmiini pompahti myös Love it'n sydänjärjestelmä, jos olet rekistöröitynyt asiakas, jokaisesta ostoksestasi kertyy sydämmiä eli etupisteitä. Sydämiä voi käyttää sitten jonkun tuotteen osteluun tai loppusumman vähentämiseksi. esim. Jos tilaus on vähintään 50 euroa saat 5 ylimääräistä Sydäntä, Ja 10 Sydäntä kun tilaus on vähintään 100 euroa. Huomaa, että Sydämiä kertyy myös alennetuista tuotteista. Sydämmiä saat myös tuotearvosteluista, joita voit tehdä tuotteista sivulla. Huomaa kuitenkin että loveit.fi hyväksyy ensin kaikki arvostelut, että ei tule mahdollisia väärinkäytöstä. Saat sydämmen jos suosittelet verkkokauppaa kaverillesi, ja jos saat hänet ostamaan jotain saat jopa 5 sydäntä! Jos kuitenkin tuntuu että sydämmiä ei saa tuhlattua mihinkään (joka on kyllä varmasti melko mahdotonta) voi niitäkin lahjoittaa ystävälle! 

Emilia

4 kommenttia:

 1. Näyttää kivoilta+kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Kestääks toi huulikiilto pitkään? Tosi nätit tuotteet sait :-)
  http://ronjakuvailee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesti kyl pitemmin kun mun entinen hm:n huulikiilto !:)

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!