© Layout by Julia E.

ELÄMÄ ON IHMISEN PARASTA AIKAA

perjantai 18. tammikuuta 2013

PicMonkey Collage 0637 DSC_0653
Huhu, nyt on tääkin viikko jo melkeen pulkassa, ollu taas semmonen kiire, enkä halua ajatella ees ens viikkoa joka on vielä hirveempi. No mut tällä viikolla oon käyny taas aivan sairaan paljon harkoissa, ja harkoissa on mennyt aivan ÄLYTTÖMÄN hyvin. Cheerleadingissa ollaan edetty tän joukkueen kaa melko paljo, ja viime harkoissa tein yksin flikin pehmeemmällä patjalla toki, toki siisteyspisteet oli varmaan siellä -50 rajoilla.. :D mutta nyt rupeen treenaaman sitte sitä aivan hullunlailla.

Koulussa saatiin tänään tehtäväks kirjottaa tarina, itseasiassa tarinan kirjottaminen ei ikinä tuo vaikeuksia mulle, mutta tota tarinaa kirjotin semmoset kolme tuntia, ja käytin siihen mun perjantai illan. Kokeitten osalta viikko meni myös aika huonosti matematiikan kokeesta 7½, vaikka se tuntu menevän hyvin.

Huominen päivä vähä vailla kymmenen jalkapallo peliin juoksentelemaan ja illemmalla sitten valmennus ja sitten kyllä ajon loppu päivän löhöttää niin paljon! Hei ja lukijamäärä on ihan huippu yli 880 pus! Miten teidän viikko on mennyt :--)?


Emilia

17 kommenttia:

 1. oot kaunis! :)
  → withannu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Onko sillä sun kaveri Ellillä blogia?

  VastaaPoista
 3. siulla on nii nätti hymy ! (-:
  http://girlsjustwant-tohavefun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ootko siis cheerleader ( en tiiä onko tuo oikein kirjotettu ) , mutta minä ainakin haluaisin olla se cheerleader ( ihan sama onko tuo oikein kirjotettu jos ymmärrät mitä tarkoitan ) mutta kun täällä keskisuomessa ei ole asun 'tuppukylässä' niin ei ole täällä sitä. :( Mut haluaisin olla jos sää oot se cheeleader tai jokin se niin oon kade. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon cheerleader:) Voi harmi :s Kaikille pitäis olla mahdollisuus harrastaa cheerleadingia niin hieno laji ku tää onki!:)

   Poista
 5. Ihania kuvia ja iteki muute harrastan cheerleadingia :)

  http://only--my--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. hienoja kuvia sulla ! :)

  käy tsekkaas: http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. onko sun mielestä 7 huono numero?:-D ite olin yläasteella niin tyytyväinen jos sain matikan kokeesta kutosta paremman!

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!