© Layout by Julia E.

TÄRKEÄ ILMOITUS ASIA!

torstai 25. huhtikuuta 2013

Eli tosiaan ootte varmaan jo lukenut kuinka Google reader (suom. Google Syötteenlukija) poistuu 1.heinäkuuta. Sonnelaa lainanten tosiaan tämä Google Reader ei vaikuta Google Friend Connectiin eli tuohon lukijapalkkiin, ja blogien seuraamista bloggerin kautta. Tämä GFC siis ei ole häviämässä mihinkään, joten bloggerin kautta seurailu onnistuu vielä vallan mainiosti! Mutta kuten Sonnella veikkasi että GFC jossain vaiheessa tulee poistumaan, koska google haluaa ihmisten liittyvän Google+ palveluun. Mitään hätää ei siis ole, mutta JOS niin käy että blogger-blogien seuranta palvelu hallintapaneelin kautta ei voisi enää seurata blogia, toivon että liitytte nyt jo blogloviniin. Todella fiksu palvelu ja toimii samalla perjaattella kun hallintapaneeli.

Eli siis selvennetään Google syötteen lukija poistuu, joka ei vaikuta lukemiseen hallintapaneeliin kautta mitenkään. Ennustetaan ja spekuloidaan kuitenkin että jossain vaiheessa sekin mahdollisuus poistuu, varmaa tietoahan kenelläkään ei tästä ole. Mutta tekemällä itselleen esim bloglovinin, blogilistan tai blogille fb sivun varmistat etukäteen että lukijat saavat tiedon uusista postauksista tulevaisuudessa!

TÄSTÄ Pääset minun Bloglovin sivulle ja seuraamaan minua, laitoin kanssa tohon sivuun ton palkin mitä klikkaamalla voitte seurailla! :-) Luokaa ihmeessä bloglovin, mutta älkää missään tapauksessa unohtako Bloggeria!

Jos jotain kysyttävää niin kysykää ihmeessä, vaikka kommentoimalla tähän postaukseen!

23 kommenttia:

 1. Mäkin oon kuullut paljon tosta koko hässäkästä, mut uutena tuli tosiaan se, että GFC saattaa jossain vaiheessta kadota. Kiitti siis tästä, pitääpä informoida jo varmuuden vuoks omassakin blogissa! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! No siis siitä GFC'stä ei oo mitään varmuutta monet vaa epäilee!

   Poista
 2. siis mikä on google syötteen lukija :DD ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googleta niin saat hyviä vastauksia!:)

   Poista
 3. ite tein bloglovinin jo aikasemmin, kun bloggeriin tuli ne postaukset aina myöhässä. ja tosiaan voin todellakin suositella, tosi kätevä on ! (:

  VastaaPoista
 4. Onneksi oon seurannut bloglovinin kautta jo pienen ikuisuuden, ei tarvitse sitä vaivaa nyt nähdä. : D

  http://takemetoinfinity.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ai siis hä, jos lukee bloggerin kautta niin voiko siitä lukea viel, vai poistuuko sekin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voi lukea, mutta uskotaan että jossain vaiheessa sekin poistuu! :s Mistään toki ei varmuutta ole.

   Poista
 6. Hei miten saan ton bloglovin jutun omaan blogiin, tai siis ton just mistä painamalla voi seurata blogiaan ? (-: jos älysit mitä tarkotan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa googlettaa mut se on et luo omalle blogille sinne semmosen sivun, jos sitä ei siel jo oo :)

   Poista
 7. Liityin tänne bloglovinin kautta. :)

  letmusicmove.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Mikä toi gfc juttu on? En oo ihan perillä tästä kolo hässäkästä.. :D

  VastaaPoista
 9. miten oman blogin voi liittää tuonne? joskus aikasemman blogin rekisteröin tuonne. mutta poistin sen ja tämän uuden blogin liittäminen ei onnistu, mikä vikana? voisitko kertoa miten? kiitos jos näet vaivan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita googlettaa yleensä sieltä löytyy tosi hyviä vastauksia!:) En osaa selittää joten näin tapahtuu paremmin!:)

   Poista
 10. Pakko kysyä sulta, kun en ite osaa vaikka oon yrittänyt jo monesti ettiä googlesta ja kokeilla kaikkea. Miten saat sun videoihin muita biisejä, kun niitä mitä on youtubessa sillä "sallittujen biisien" listalla? Laitatko sen biisin jossain erillisessä videon muokkausohjelmassa vai mitä teet? Kiitti tosi paljon, jos autat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lataan youtube musiikkilataajan avulla koneelle ja sitten liitän sen siihen videoon :)

   Poista
 11. pystyykö tuolta bloglovinin kautta jotenki kommentoida tai silleen, ku en jaksais aina kirjautuu myös bloggerii :// ku toi bloglovin on niin kätevä!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa en osaa sanoa, mutta uskon että ei ! :-) Mutta yks kirjautuminen ei kauheesti aikaa vie!

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!