© Layout by Julia E.

KONFIRMAATIO

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

0482 752 403 472 516 897
Upee konfirmaatio päivä takana joka oli kyllä melkoisen raskas mutta hauska. Päivä alko jo ennen seitsemää kun ruvettiin kihartelemaan mun hiuksia, heti kirkossa kuitenkin huomasin että ne oli melkeen suorat, ärsytti niin paljon. Kun käytettiin niiden tekemiseen tunti. Jäljelle jäi onneks kuitenkin ihan mukavat laineet jolla kehtas olla omissa rippijuhlissa. Koko konfirmaatio tilaisuus kirkossa meni todella todella todella nopeasti. Konffiksen jälkeen mentiin juhlapaikkaan joka oli semmonen sopivan iso tila. Äiti ja mun kummitäti oli leiponut sinne kaikkee ja muutenki hoiti sen ruokkimis puolen. Ihan mukavasti rahaa sain ja muitakin kivoja lahjoja, kiitos  kaikille! :-)

28 kommenttia:

 1. öäääääö miks nää kuvat on näin rakeisia ?! tosi huonolaatusia ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vastata koska mulla kuvat on kyllä ihan hyvälaatuisia ? :o

   Poista
 2. Ihana postaus!

  Emmu
  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. upeita kuvia ja onnea paljon! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja oot ollut kyllä tosi kaunis rippipäivänäs!<3 Onnea!

  VastaaPoista
 5. aika vaatimattomia rippimekkoja teillä.. meilläpäin kaikilla on upeat mekot ja hiukset laitettu hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä Emilian ja hänen kavereidenkin hiukset näyttäis ihan hienosti olevan, nättejä kiharoita eikä kukaan ainakaan siltä näytä että olis lähteny ilman vilkausta peiliin päin kampausta tsekaten :-)

   Poista
  2. pitäiskö rippijuhlassa olla jossain morsiusmekossa? Mun mielestä yksinkertaisuus, luonnonkauneus ja erilaisuus kunninaan ;) t. 3. anonyymi

   Poista
  3. Anonyymi ykkönen, mun mielestä meillä kaikilla oli tosi hienosti hiukset. Paitsi mulla koska kiharat lähtivät heti! :-( Mekkojakin oli meillä laidasta laitaan ja kaikilla oli varmasti omasta mielestä ihanin mekko! :-) Oon samaa mieltä kahden alimmaisen anonyymin kanssa, kiitos! :-)

   Poista
 6. Hei! Sun kannattais ehkä oikolukea sun tekstit koska niissä on aika paljon virheitä ja epäselvyyksiä :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tää on ihana blogi mutta teksti on lähes aina vähän epäselvää :D

   Poista
  2. Joo samaa mieltä olen minäkin:) Ja sitten tossa sun kuvan kohdalla lukee 14 vuotias (kuuluisi olla 14-vuotias). Minusta kuulostaa myös oudolta, että olet kirjoittanut harrastavasi cheerleading SM-tasolla. Ehkä olisi parempi, että siinä lukisi cheerleadingia SM-tasolla?;D Toivon että en pahoittanut mieltäsi, blogiasi olisi vain mukavampi lukea, jos tekstissä ei olisi niin paljon virheitä! Ymmärrän toki, että niitä ei välttämättä huomaa, eikä muutama tietenkään haittaa, mutta nykyään niitä on lähes joka lauseessa:( Kiinnitä tähän huomiota, blogistasi tulee varmasti vieläkin parempi, vaikka se on nytkin jo ihan todella hyvä!!:)

   Poista
  3. Kiitos paljon kaikki ihanista hyvistä rakentavista kommenteista! :-) Lupaan jatkossa kiinnittää paljon enemmän huomiota tekstiin! :-) Asioita korjaillaan sitten kun pääsen kotiin(: !

   Poista
 7. Tosi kiva postaus!! Ooot todella kaunis, ja se sun rippikuvas on aivan käsittämättömän kaunis (: Siinä kuvas näytit ihanihanihan vähä Pretty Little Liarsin Alisonilta :D Oikeesti, ja toi on todelllakin hyvällä sanottu (: Mikä kamera sulla on kun on noin hyviä kuvia? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon!! :-) Kuvat on otettu mun Nikon D3100'lla ja jollakin Sonyn vanhalla järkkärillä! :-)

   Poista
 8. Kauniita kuvia! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. hahahhah oon aika karun näkönen tossa vikassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia ja oot nätti :) Onnea ripille pääsystä ♥ Itellä se on vasta eessä, eka rippileiri ilmeisesti tulevalla joululomalla.. Oottelen jo innolla omaa rippijuhlaa ♥

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!