© Layout by Julia E.

MY FAVORITE BLOGS

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tässä postauksessa esittelen kaikki kymmenen upeaa blogia jotka olivat minun mielestä huippuja ja tekivät minuun vaikutuksen! Blogeja tuli aivan hirveä määrä mukaan yhteensä 283 ja näistä valitsin ensin noin 25 parasta mutta jouduin karsimaan suurimman osan pois! Toivottavasi te löydätte uusia blogeja teidän lukulistoille, koska minä löysin! :-) Blogin omistajat omistavat kuvansa ja ovat ottaneet ne itse! Blogit eivät ole missään järjestyksessä! 
hennadienna
"Muotia ja lifestyleä, positiivista fiilistä ja rakkautta bloggaamiseen! :-)"
Hennan Hennadienna blogi on aina ollut yksi mun lemppareista. Henna on mukava persoona ja tuntuu tosi sosiaaliselta ja pääkylmänä tyypiltä! Blogissa parasta on sen yksinkertainen ulkoasu ja ihan super ihanat kuvat. Blogissa todellakin huomaa kuinka rakkautta bloggaamiseen riittää! Tästä Hennan blogiin. 
Stars in the sky
"Olen 15-vuotias valokuvausta, kavereita, vaatteita, cheerleadingiä, shoppailua ja unelmointia rakastava tyttö! Kirjoittelen lifestyle-blogia:-) " 
Julian Stars in the sky blogi on myös kauan ollut mun suosikki. Aluksi mielenkiinnon herätti yhteinen harrastuksemme cheerleading. Julia bloggailee kanssa tosi usein ja kuvat on aina valoisia ja värikkäitä. Julialla on muuten aivan ihanat hiukset!  Tästä pääset Julian blogiin!
Let it be
" :-) "
Iinan One right way blogi kuuluu myös mun lemppareihin. Vaikka Iina ei kuvaillutkaan blogiaan suuremmin kun pelkällä hymynaamalla niin itseasiassa se  kertoo melkeen kokonaan blogista. Nimitäin positiivisuus, blogi hehkuu sitä. Tuntuu että Iinalla on aina hauskaa ja sillä on mahtavia kavereita ja läheisiä. Kuvat blogissa on myös mahtavan valoisia ja tarkkalaatuisia. Rakastan Iinan persoonaa joka heijastuu ruudun toisellekin puolelle♥ Tästä pääset Iinan blogiin! 
karoliinas
" 15-vuotiaan tytön muoti/lifestyleblogi :) "
Karoliinan Karoliinas blogi on kanssa todella upea niinkun kaikista muistakin blogeista oon sanonut. Karoliina on Cheerleaderi Rovaniemeltä jonka blogia on ihana lukea. Kuvat on aina valoisia ja niissä on mahtava idea. Postaukset ovat aina laadukkaita ja niitä on mahtavalueskella. Karoliina on myös super kaunis! Tästä Karoliinan blogiin!
We could go anywhere
"Valokuvauspainotteinen lifestyleblogi, joka käsittelee kaikkea asupostauksista mielipidekirjoituksiin. Postaukset on höystetty elämäniloisilla ja pirteillä kuvilla, sekä kirjoituksilla. :> "
Veran We could go anywhere blogi on ollut aina yksi lemppareistani, blogi parantuu kokoajan. Kirjoittaja on asiallinen ja ihana Vera. Voisin kuvata Veraa sanalla sosiaalinen, tuntuu että se tulee toimeen jokaisen kanssa! :-)  Blogissa on suuret ja valoisat kuvat ja selvää tekstiä. Blogia voi lueskella jos on vaikka huonopäivä, koska et voi olla hymyilemättä sen jälkeen kun lähdet blogista. Vera omistaa mahtavan hymyn! :-) Tästä pääset kurkkailemaan Veran blogia! 
Your biggest fan
Emman Lovers lost in space blogilta en saanut minkäänlaista kuvausta, mutta yritän parhaani mukaan itse kuvailla tätä Emman huippu blogia! 18-vuotias Emma kirjoittelee rennolla asenteella melko lifestyle tyyppistä blogia, jossa isona osana ovat kaverit! Blogista löytyy mahtavia kuvia niin ruoasta vaatteisiin! Tykästyin tähän blogiin todella paljon myös selkeän ulkoasun vuoksi. Emma on myös super kaunis!  Tästä pääset Emman ihanaan blogiin! I'ma be your motivation
Kerron blogissani enimmäkseen omasta tyylistäni/päivän asusta laadukkaiden kuvien kanssa. :-)  "
Petran I'ma be your motivation blogissa on ihania asu kuvia jotka Petran sanaa lainaten ovat laadukkaita! Petralla on ihana omaperäinen tyyli ja Petra on todella suloinen ja kaunis. Blogi sopii sinulle jos tykkäät selkeästä ulkoasusta, päviän asukuvista sekä laadukkaista kuvista! Tästä pääset Petran ihanaan blogiin! :-)
C'est la vie
" 15-vuotias tyttö lapista kirjottelee pirteää, kuvapainotteista lifestyleblogia :) "
Alisan C'est La vie blogissa on iloinen meiniki ja bloggaaminen tapahtuu rennolla asteella. Blogia kirjoittaa Alisa joka on todella kaunis! Blogista löytyy selkeitä kuvia ja ihanan yksinkertainen ulkoasu. Blogia jaksaisi 
lueskella todella pitkälle koska ihanat kuvat ja teksti eivät lopu kesken. Tästä pääset kurkkaamaan Alisan blogia. aurora
17-vuotias tyttö päivittelee kuvapainotteista blogia! :) "
Auroran omalla nimellä toimiva blogi on ehkä yksi parhaista näkemistäni valokuvaus blogeista. Blogia kirjoittelee Aurora jolla oli ennen ihanan ihana blogi, jota seurailin. Aurora poisti bloginsa mutta teki uudestaan vielä hienomman ja paremman blogin, jota olen seurannut pitkään! Vaikka Aurora kuvailee todella rennosti hän saa ihania kuvia ja kuvien ideat ovat käsittämättömän upeita! Tästä  pääset Auroran blogiin.  Unicorn ate my sock
" Kahden 98-syntyneen tytön kuvapainotteinen lifestyle-blogi! (-: "
Ninnin ja Veeran Unicorn ate my sock blogi on ihan mahtava blogi. Blogia siis kirjoitteleen kaksi tyttöä ja postaukset ovat aina upeita. Kuvat ovat valtavan hienoja ja niissä on laatu aina kohdillaan. Teksti blogissa on selkeää ja helppolukuista ja sitä on riittävästi. Ulkoasu on todella yksinkertainen mutta hieno. Blogi on ihan lifestyle blogi. Tytöillä tuntuu olevan positiivinen asenne ja sen huomaa! ♥ Tästä pääset Ninnin ja Veeran blogiin!Emilia

31 kommenttia:

 1. voi kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogistasi! :-)

   Poista
 2. kiitti vielä hirmusesti, arvostetaan tätä!:-)

  VastaaPoista
 3. voi eii kiitos paljon ♥ ihan huippua!! kiitos♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään Iina, ihana blogi sulla ! :-) <3

   Poista
 4. Kiitos tästä!

  Löysin tän postauksen myötä yhden mun vanhan kaverin, jonka nimeä en edes muistanut... Kiitti!♥

  VastaaPoista
 5. Voii kiitos sulle kovasti Emilia :-) Sullakin tosi ihana blogi ja kauan oon jo ollut sun lukijoissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, wau ihana kuulla! ♥

   Poista
 6. voii ihan huippua, kiitos paljon! ♥

  VastaaPoista
 7. Ihania blogeja oot tähän valinnut, joukosta löytyi myös mun suosikkini :-) Kiitos listauksesta, tästä sain uusia blogeja kirjanmerkkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiitos bloginsa linkanneille! :-)

   Poista
 8. Ei vitsi, kiitos ihan älyttömästi! Oot huippu! :> ♥

  VastaaPoista
 9. ärsyttävää ku oli vaan blogeja josssa oli tyylii 100 lukijaa.. mut sul on kiva blogi c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä oli kiva kanssa nähä että noita laadukkaita 100 lukijan blogeja löytyy. Koska useassa linkkaa blogi - postauksessa saattaa olla että monilla blogeilla on tuhanseja lukijoita! :-) Kiitti! :)

   Poista
 10. Voitko kertoo miten sait ylhäältä ton palkin pois...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli --> Muokkaa HTML-koodia

   1. Kopioi ja liitä seuraava koodi minne tahansa html-koodiin.

   #navbar {
   height: 0px;
   visibility: hidden;
   display: none;
   }

   Näin ainakin minä! :-)

   Poista
 11. Sulla on ihana blogi ja kaikki kuvat on ihania!:) Kiitos tästä postauksesta, sain paljon uutta luettavaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mira, ihana kuulla että sait uutta luettavaa! :-)

   Poista
 12. Kaikki ihan samanlaisia blogeja ku sun blogi, perättäin massablogeja.

  MIKSI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustuitko blogeihin kunnolla :-)? Jokaisen blogin takana on intohimoa täynnä oleva kirjoittaja joka kertoo OMASTA elämästään mukana ovat OMAT harrastukset ja persoonallinen tyyli. :-) Jokainen kirjoittaja kirjoittaa myös omalla upealla tavallaan! :-) Tutustu blogeihin uudestaan ja huomaat kyllä että mikään blogi ei ole massaa!

   Poista
 13. onnee hei näille kaikille kenen blogit on tässä aika monessa oonki jo valmiiks lukijana. :)

  VastaaPoista
 14. Oi mahtavia blogeja oot koonnut tähän, löysin uusia ihanuuksia! :-) ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!