© Layout by Julia E.

VIIKON VINKKI KOKEE MUUTOKSIA

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

viikon vinkki2
Kuten viisaimmat huomasivatkin otsikosta niin viikon vinkki kokee muutoksia. Oon kauan miettiny teenkö tämän uudistuksen vai en, mutta nyt päätin sen sitten tehdä. Oon nyt päättänyt että viikon vinkki tulee vain joka toinen sunnuntai. Monet varmaan ihmettelevät miksi, tämähän on blogin huippu kohtia ja niitä "parhaimpia juttuja".
           No miksi? Yhtenä tärkeimmistä syistä on varmasti minun kiireellisyys, jolloin tapahtuu niin että viikon vinkkien välillä on 1-2 postausta. Blogi rupeaisi siis pursuamaan viikon vinkkejä ja kohta tämä olisi Emilia Vinkki Christine blogi, jota en todellakaan halua! :-) Sunnuntaina muutenkin mun päivä on tosi kiirellinen ja hullusti suunniteltu. Mulla on nimittäin valmennus ja sen jälkeen n. 4 tuntia aikaa olla kotona ja sitten on omat harjoitukset. Tää väliaika kuluu kuitenkin koulujuttuihin ja syömiseen.
   Toisena tärkeänä syynä on viikon vinkkien laatu. Nyt koulu aikana ei mulla ookkaan enää niin paljon aikaa suunnitella ja toteutella vinkkejä kuin esimerkiksi kesällä. Nyt kuitenkin viikon vinkkien laatu pysyy samassa.
     Toivottavasti te ihanat lukijat ette tästä suutu, koska mun mielestä näistä viikon vinkeistä on tullut ihan huippu juttu ja näitä on levinnyt muihinkin blogeihin joko samalla nimellä tai kuukauden vinkki muodossa, huippua! En kuitenkaan halua että näistä tulee mulle stressiä koska blogissa täytyy säilyä rentous mutta laadukkuus pitää olla huipussa!
    Tälläinen uudistus siis tulee. Viikon vinkki uudistus astuu voimaan viikolla 37 jolloin vinkit rupeavat tulemaan aina parittoman viikon sunnuntaina, aamupäivänä! Moni teistä kertoikin haluavansa lisää kosmetiikka juttuja ja välipalavinkkejä. Nyt saa kuitenkin heitellä ihan rohkeesti mielipiteitä ja ideoita vinkeille.

Emilia

34 kommenttia:

 1. Lisää välipala vinkkejä ja hius vinkkejä!:-)

  VastaaPoista
 2. Huh, luulin ekaks että lopetat kokonaan ja olin ihan että ''eiiii!!'' :-D Mutta parempi sitten tällanen, ja hyvä valinta! :-) Ei bloggauksesta pitäiskään tulla stressiä niinku sanoit! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään lopeta, kiitos kommentistasi! :-)

   Poista
 3. Tää on sun blogi ja sä päätät sen sisällöstä. Musta jokatoinen viikko kuulostaa hyvältä ja kohtuulliselta. Mielummin laadukkaita vinkkejä harvemmin kuin huonoja/hutaistuja useammin. ;)
  Välipalavinkit on mun suosikkeja, niitä näkisin mielelläni lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi sun ideoista ja kommenteista :-)!

   Poista
 4. Hui säikähin jo että lopetat nää kokonaan (viikon vinkit).. No, onneks ei niin käyny. Noi on niin hyviä noi viikonvinkit <3! en oo kyllä ehtiny koittaa mitään.. Mut ois kiva jos tekisit jonkun miten kynnet kasvais nopeasti yms :-D

  http://emmiiilovesyou.blogspot.fi/

  käytkö kommentoimassa jotain? :-) oon sun blogin lukija muuten.

  VastaaPoista
 5. hyvä että vähän harvenee, niin laatukin pysyy :)
  mut toi, että viikon vinkit ois levinny sun ansiostas muiden blogeihin ei kyl ole totta. oon nähny samankokosillakin blogeilla tämmösiä ja aikasemminkin, että :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) En siis tarkottanut tolla että viikon vinkit yms. vinkki ideat on levinnyt ainoastaan multa! :-) Mutta pari tyttöä on kyllä tullut kysymään että saako tehä kanssa omaan blogiin joten tarkotin tätä siis tossa tekstissä :-)!

   Poista
 6. luulin jo että lopetat näiden teon, onneks et! :) en oo kokeillu ikinä näitä viikon vinkkejä mut voisin jonkun joskus kokeilla

  toivottavasti olis välillä muutakin kun kosmetiikkaan tai ruokiin liittyviä koska ite en meikkaa ja ruoka jutut ei sinäänsä kiinnosta mua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lopu ei ! :-) Kiitos paljon Kaisu :-):

   Poista
 7. Ymmärän että et ehi, koska en itekään ehdi postaan tarpeeksi usein :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja itte koen tämän näin nyt paljon järkevämmäksi, kiitos! :-)

   Poista
 8. Hahhah, kuulostipa vähän itserakkaalta, että JUST SUNviikon vinkkien myötä muutkin on niitä alkaneet tehdä, itse tiedän aika monia blogeja joissa näitä vinkkejä on ollut paljon ennen suakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tarkottanut mitenkään ylimielisesti tai itserakkaasti tota, saatto kyllä hieman kuullostaa! :-) Mutta kuten ylempänä sanoin niin pari tyttöä on kysyny multa että saako jatkaa samaa ideaa omassa blogissa ja sanoin että tottakai! :-) Joten tiedän ainakin pari jotka sai ideansa täältä :-)! Itsehän en viime vuoden syyskuussa ollut nähnyt kenelläkään mitään vastaavaa kun rupesin tekemään :-)

   Poista
 9. jotain helppoja ja nopeita aamu-/välipala vinkkejä :)

  VastaaPoista
 10. Harmi et ei tuu enää joka viikko, mut näin laatu säilyy ja samoin sun mielenkiinto tehdä näitä!:>

  VastaaPoista
 11. Ei mua ainakaan häiritse tää uudistus yhtään, ihanaa kuulla, että panostat kuitenkin laatuun! :-) <3 Jatka samaan malliin, älä ikinä lopeta tätä!

  VastaaPoista
 12. Mua ei ainakaan haittaa, koska eihän se olisi kivaa jos tulisi viikoittain mutta laatu ei olisi enää niin hyvää... Hyvä näin ♥

  VastaaPoista
 13. on tää iha hyvä idea että joka toinen viikko:) toivon että tekisit jotaki hiusjuttuja siis sellatteita esim hiusnaamio itse tehty tai jotaki tollasia hiusten hoitivinkkejä ku nyt ku ob tulossa syksy nii pitäis alkaa hoitamaa hiuksia paremmin:)

  VastaaPoista
 14. Mua ei ainakaan haittaa ja ymmärrän sua täysin tossa kiireessä!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä jokatoisen sunnuntain vinkkinä, joku sellanen terveellinen, nopea ja täyttävä välipala!:)

  VastaaPoista
 16. Moi! Olen aika uusi lukija ja ajattelin että onko se mielestäsi "matkimista", jos joku tekee omaan blogiinsakin tälläisen viikon vinkki-jutskasen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole :-). Jos haluat niin voit linkata vaikka mun blogin ja sanoa että sait ideaa täältä :-).

   Poista
 17. ei liity tähän postaukseen, mutta kirjotit kesällä että meet isoskoulutukseen jos päivät riittää niin menitkö? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti vapaita päiviä ei löytynyt, joten en mennyt! :-(

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!