© Layout by Julia E.

KYSYMYSPOSTAUS, OSA 2

perjantai 18. lokakuuta 2013

Heippa, hei! Tähän postaukseen ajattelin laitta kaikki random kysymykset, koska niittä riitti ja paljon! Edessä on siis paljon mitä erilaisempia kysymyksiä ja niihin vastaukset! :-) Tää saattaa olla vimppa kysymyspostaus ellei loman jälkeen riitä aikaa videon tekemiselle! Sitä kun en kerennyt ennen lomaa tekemään, sorppa!

Lempi kahvilasi Vaasassa? Sweet Vaasa, siinä hovioikeudenpuistikolla! :-) Päivittäiset meikkisi? Meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, ripsari joskus kulmakynä/luomiväri. Mitä mieltä olet tupakasta? No itte en nää siinä oikeastaan mitään hyvää. Juotko tai oletko maistanut? En oo maistanu, enkä juo.  poltatko tai oletko maistanut? Eips.
Mitä asioita haluaisit tehdä ennen kuolemaa? Vaikka mitä näitä juttuja on oikeesti aivan liikaa! Haluisin käydä Usassa,  hypätä benji hypyn, haluisin kans kierrellä ympäri Eurooppaa, saada ihanan miehen ja lapsia! kenet henkilön/tavaran/eläimen pelastaisit ensimmäisenä palavasta talostanne? En osaa yhtään sanoa. Tavaroista ottaisin tietokoneen, koska siellä on kaikki kuvat säilössä. Minkälainen olisi unelma huoneesi? Semmonen kohtuun iso missä on valkoiset seinät, yksi seinä vois olla ruskea. Paljon kynttilöitä, tyynyjä. Iso sänky ja peili. Kans vaaterekki ja ihana meikkipöytä olis plussaa.Millainen on unelmien kaupunkisi? Rantakaupunki, jossa on mukavia ihmisiä ja hyvät shoppailumahdollisuudet.Jos saisit muuttaa yhden sormesi ulkonäön mikä se olisi ja miksi? Tää oli niin hassu kysymys, mutta muuttaisin pikkurillin ulkonäköä :-(! Mihin ammattiin et haluaisi ikinä?  Siivoojan ammattiin. Mitä meikkiä ilman et pärjäisi?  Meikkivoide tai puuteri. Miten hoidat hiuksiasi?  En oikeestaan mitenkään erikoisemmin. Hyvät ja sopivat shampoo ja hoitoaine. Ja hiuksiin suihkutettava hoitoaine. Vältän lämpökäsittelyä ja niiden värjäämistä :-).  Mihin maahan et missään nimessä suostuisi muuttamaan? Johonkin lähi-idän maihin kun tuntuu että niissä on niin paljon mellakoita ja sotia. Siellä tuntuu olevan myös niin huono terveydenhuolto.  Luottohajuvesi (jos käytät?) Hollisterin hajuvesi! ♥  Kolme nettisivua, joilla käyt eniten? Blogger, facebook ja instagram. Jos teet smoothieta, mitä hedelmiä/marjoja siihen on ehdottomasti tultava? Mansikoita ja banaania!  Syötkö paljon hedelmiä ja marjoja? Söin kesällä tosi paljon kun sai tuoreita suomalaisia mansikoita mut nyt se on vähentynyt :-(! 
0188  
Käytätkö hunajaa koskaan lisukkeena jonkun syötävän/naposteltavan kanssa? En oikeestaan, liian makeeta mulle. Onko sun huone aina siisti, sotkunen, vai siinä välillä? Yleensä siinä välillä. Jotkut asiat on vähä levällään mutta ei tää nyt mikään pomminräjäyttämä enää ole. Ennen mun huonees hädin tuskin pysty kävelemään :'D Mitä koruja käytät eniten?  Nimikorua, se on ihanan simppeli. Minkälainen lukujärjestys?  Huono, tosi raskaita päiviä! :-( Mitä haluaisit oppia tekemään? Hmm.. haluisin omistaa hyvän lauluäänen!  Minkä värisen auton haluaisit "isona"? Valkoisen tai mustan.  Millä teolla haluaisit tulla kuuluisaksi? Jollain hyväntekeväisyys teolla tai sitten jollain hyvään liittyvällä! Missä ammatissa osaisit kuvitella itsesi? Ehkä jossain ihmisläheisessä, esim. opettaja. Haluaisitko että sut muistettaisiin sen jälkeenkin kun olet kuollut? En oikeestaan.  twitter vs. facebook? Facebook cubus vs. gina tricot? Gina Tricot
louis vuitton vs. chanel? Louis vuitton syksy vs. talvi? + perustelut Syksy, silloin on niin ihanat värit ja aika menee tosi nopeesti.  kesä vs. kevät? + perustelut Kesä, on niin lämmin eikä tartte mennä kouluun! rantaloma- vs. kulttuuriloma? Rantaloma järvi vs. meri? Meri hamsteri vs. gerbiili? Ei mulla nyt niin paljo väliä ole ehkä hamsteri (?) converse vs. vans? Converse nokia vs. samsung? Samsung kissa vs. koira? Kissa matka yhdyvaltoihin vs. australiaan? + perustelut Yhdysvaltoihin, haluisin nähdä Usa'n kulttuuria ja ne kaikki valtavat pilvenpiirtäjät ja nähdä USA'n :-)!  pahis vs. kiltti? (kysymys koskee vaa miespuolisia henkilöitä :D) Kiltti :-) turku vs. helsinki? Helsinki pelaatko vielä jalkapalloa? Viimestä viedään, mutta vielä kyllä! :-) ketä vastaan ootte tällä kaudella pelannees jos vielä pelaat? No aluesarjaa ja siellä on ollut täs Pohjanmaan lähistöllä olevat joukkueet (KPV, IFK, GBK, Fc United, Semi, Fc Sport yms) Ja kaikki turnauksissa olleet joukkueet. Paras muisto viime kesältä?  Ehkä uudet kaverit ja ripari!Odotatko talvea? En, tulee niin pimeä ja kylmä! 
0187

Emilia

16 kommenttia:

 1. et oo maistanu alkoholipitosta juomaa :O elätkö vähän tynnyris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oliss kyllä itekkää uskonu..

   Poista
  2. Lol, pitääkö ruveta jo alaikäisenä juomaan sun mielestä?

   Poista
  3. Ei vitsit! Ano 1, mikä sun ongelmas on? Pitäiskö heti kun on mahdollista niin alottaa kännääminen, päihteiden käyttö ym? Facepalm.

   Poista
  4. Mihin tää maailma on menny! Hei oikeesti... Ei 15 vuotiaan todellakaan tarvii juoda, tai ees maistaa! Viinaa kerkee kyllä juomaan aikusenakin. Mun mielestä on tosi hieno ja arvostettava juttu,ettei ees kovan paineen alasena ala juomaan tai ees maista :) Hyvä Emilia ♥

   Poista
  5. Kaikilla eri käsitys maistamisesta... :D koska oon itekki maistanu joskus tiekkö sillee vahingossa jotain punaviiniä 4 v.. :D siis tällee maistaa et niinku sama ku maistais palan jotain kakkua. Mut joillekkin maistaa on sama periaattees ku kokeilla että juo sillee vähän enemmän että äly käteen anot :)

   Poista
  6. Tulipas tästäkin nyt mielipiteitä :-D! Kiitos kuitenkin kaikille niiden jakamisesta ! :-)

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoinen ja ihana postaus!♥

  VastaaPoista
 3. lähi-Itään en itesekkään muualle matkustais kun Israeliin. oltiin siellä viime syksynä just niiden mellakoiden aikaan, ja ainakaan Eilatiin ei kuulunut yhtään mitään :) AIVAN IHANA MAA <3

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :3

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus :) Voisitko liittyä blogini lukijaksi? ;) Kaipaisin sinne lukijoita, joita siellä ei todellakaan ole paljoa :(

  http://emmi-kirjoittaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!