© Layout by Julia E.

ENTÄ JOS...

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Usein mietitään bloggaajien elämää. Kuinka blogeissa se tuntuu ruusuilta tanssimiselta ja kaikki on vaan niin täydellistä. Usein varmasti haluaisikin toisen elämän tai esimerkiksi huoneen. Tai on vain muuten vain kateellinen jollekkin bloggaajan asialle tai elämälle. Totuushan on että blogiin kirjoitetaan murto-osa päivän tekemisistä. Jolloin yleensä kaikki negatiiviset asiat jäävät kertomatta ja hehkutellaan niitä elämän iloisia asioita miten kaikki onnistu vaan niin hyvin. Monissa blogeissa tätä asiaa pohdiskellaan ja päätin ottaa sen myös mun blogiin käsiteltäväksi, koska tää on niin totta kun miettii esimerkiksi mun kohdalla.
peEn tiiä oonko oikeestaan koskaan kirjoittanut blogin puolella mitään todella surullista, elämää mullistavaa tai koskettavaa. Kaikki asiat on oikeestaan pintaraapaisua mun elämästä. Ja tämän takia yleensä saadaan bloggaajasta aivan väärä kuva. Yleensä mä kerron siitä kuinka harkoissa sujuu hyvin ja koulun käynti luistaa. No tosi asiassa harkoissa koetaan monet hikipisarat. Mukaan mahtuu myös kyyneleitä ja verta. Joka ikisissä harkoissa tulee epäonnistumisia ja pelkotiloja. Joskus on huonompia harkkoja mutta niistä ei pahemmin blogissa murehdita tai mietitä. Blogissa voin kertoa kuinka koulussa terveystiedon koe meni aivan nappiin! Mutta tosiasiassa edellispäivänä sain läksynkuulustelun josta tuli 6-, siitäkään tuskin sanaakaan olen täällä maininnut. Kaikki stressattavat asiat ja muutenkin jos joku vain murehdituttaa niin sitä ei pahemmin täällä jaksa selitellä. Tällä hetkellä kuitenkin stressaa todella paljon, varmasti monia muitakin. Monen monta koetta edessä ja äidinkielen kaksi työtäkin tekemättä. Tuntuu kuin asiat ei välillä helpottais ollenkaan.
ID Mutta toisaalta kun rupeaa miettimään. Kuka oikeesti jaksaa lukea bloggaajan avautumisia ja suruja päivästä toiseen.. Enpä usko että kukaan. Blogista on kiva löytää inspiraatiota ja sitä hyvää fiilistä. Tuskin kukaan saa sitä murehtimis teksteistä. Jos minä kertoisin eilisen päivän tekemisen negatiivisessä muodossa se menis jotenkin näin...
pd Aamulla herätyskello soi jo ennen seitsemää. Normi päivärytmi alkaa taas. Sängystä ei haluaisi nousta millään koska muualla on niin kylmä. Pian kuitenkin etsin sopivia vaatteita, mutta mitään kivaa ei löydy ja kaivan koko vaatekaapin ympäri ja loppujen lopuksi tyydyn laittamaan paidan jota kokeilin ensimmäisenä. Huoneeseeni valtasi juuri sekasotku. Aamupalan jälkeen rupean meikkaamaan ja huomaan että lemppari meikkivoide on loppu. Ja mietin tuleeko tästä päivästä mitään. Sitten lähden kouluun, tunneille. Ja kahdella ensimmäisellä tunnilla onkin koe. Kouluruoka ei taaskaan oikeen  miellyttänyt, mutta pakko sitä jotain on syödä että jaksaa. Koulun jälkeen sataa aivan törkeesti, juuri kun minä ja Noora oltiin sovittu että mentäis kuvailemaan kaupungille. No ei auta kun turhautua ja mennä bussiin ja astua sateiseen Vaasaan. Kaupungilla kuvattaessa tuli aivan jäätävän kylmä ja sormet olivat lähes tunnottomat puhumattakaan varpaista, koska lempparikengät olivat ihan märät.
pcTällä tekstillä haluan tuoda esille siis sitä että muistakaa blogeja lueskellessa myös että bloggaajien elämään mahtuu niitä synkkiä harmaita päiviä oikeastaan joka viikko! Postauksissa kerrotaan murto-osa bloggaajan elämästä ja päivän tapahtumista. Mitä mieltä ootte tälläsistä kirjoitus painotteisesta postauksesta :-) ?

Emilia

36 kommenttia:

 1. tuli tästä vähä mieleen http://miauslife.com/2013/11/03/8181-avautuminen/ mutta kiva postaus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! En oo kyllä edes kyseistä blogia nähnyt mutta kuten kerroin niin oon näitä tälläsiä tekstejä kyllä nähnyt muiden blogeissa. Kiitos kuitenkin:)

   Poista
 2. Niin asiaa! Tosi hyvä postaus, noi kuvat on perf!

  VastaaPoista
 3. Oot oikeessa, itekkin oon miettinyt just tämmöstä. Kiva postaus, tykkäsin! :-) Ihania kuvia, ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi <3 Mullakin on kaamee ikävä sua :c!

   Poista
 4. ihana teksti emppu! luin kokonaan ja tää on niin totta c: kauniina sinä taas ♥

  VastaaPoista
 5. ihanku annika-on teksti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten heti tekstin alussa kerroinkin että näitä on näkynyt jo muidenkin blogeissa ja sen takia päätin ottaa munkin blogissa esille :-). Mun mielestä teksti on kuitenkin ihan eri tyyppistä vaikka samasta asiasta puhutaankin! :)

   Poista
 6. Tosi kivasti kirjoitettu teksti! :---)
  Itseäni ainakin ärsyttää sellaiset blogit, johon on kerrottu kaikki perunamuusin syönnistä lähtien. Mielestäni blogejen kuuluukin olla ainoastaan pintaraapaisuja, ei elämän tarinoita minuutti minuutilta.

  VastaaPoista
 7. ihanku aadaviolan teksti :D sorii et valitan mut oli pakko tulla sanoo et oli aika paljon samaa ku sen esim samoja sanoja ja ilmaisuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä yhtään samaamieltä, tai en itte tosiaankaan huomaa sitä. Ainut mitä voisin yhdistää on " ruusuilla tanssimista" :'D
   Mä en muutenkaan ymmärrä tätä bloggaajien "matkimis" juttua. Ymmärrän kyllä sen et monet bloggaajat saattaa käyttää samoja sanoja. Ja kun yks sanoo vaikka kenkiä popoiks niin sitten monen mielestä se on kivaa ja hauska erilainen tapa sanoa! Joten sit monet rupee käyttään sitä sanaa ja siitä tulee kauhee haloo kuinka matkitaan jotain toista bloggaajaa! Mut anyway kiitos kuitenkin kommentistasi! :-)

   Poista
  2. Samaa mieltä Emilian kanssa. Eihän sitä kohta voi kirjottaa enää mitään kun heti tulee semmonen "muistuttaa aika paljon aadaviolan blogia..." . Ja mitäs siitä jos vähän inspiraatiota haluaa ottaa (ymmärrettävää on kyllä se jos blogi on aivan kun kopioitu!) Eikä Emilian blogi kyllä ollenkaan matki aadaviolaa. Mutta tosi kiva postaus ja oot tosi nätti ;) Äläkä välitä noista matkimisjutuista!

   Poista
  3. Nykyäänhän tosi moni väittää, että jos on yhtään samanlainen huone, samanlaisia kuvia, samantyylisiä tekstejä tai tykkää ylipäätänsä jostai jutusta mikä on Aadalla, se automaattisesti matkii sitä..
   mut totta koko teksi ja sullon huippublogi!:)

   Poista
  4. Jep jep, totta puhut! Kun ostin saman peiton kun aada mulle tultiin valittaan. Vaikka ainakin 10 muullakin bloggaajalla on kans se! :-D kiitos <3!

   Poista
 8. Kiva postaus ja täyttä asiaa!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Itse arvostan blogeissa tietyntyyppistä avautumista arjen huonommistakin hetkistä kohtuudella. Se luo jotenkin sellasen inhimillisen olon bloggajasta ja bloggaajaan on paljon helpompi samaistua niin. Mutta toisaalta The Momentsin Lauraan lainaten ''Kukapa jaksaisi päivästä toiseen lueskella toisten ihmisten ongelmia, kun aivan varmasti meillä jokaisella niitä välillä riittää ihan omastakin takaa?''

  Hauskaa muuten taas saada vähän muitakin kun ootd-postauksia (: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani Helmi, kiitti paljon! :-)

   Poista
 10. Hyvä teksti ja niin totta! :) En tajuu miks anonyymina tullaan valittamaan, että tää kuulostais jotenkin matkimiselta...hyvä vaan kun monet puhuu näistä ja muistuttaa lukijoitaan todellisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Riikka-Maria, samaa mieltä ollaan! :)

   Poista
 11. Moi must ois kiva joskus lukea myös noit " negatiivisii postauksii" välillä siis sillee et kertoisit vähän huonommista päivist ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :-) Eiköhän aina jossain vaiheessa kuulla myös lisää näistä huonoista päivistä!:-)

   Poista
 12. Tää teksti oli täyttä asiaa! Tuli muuten mielee kun kattelin noita kuvia, niin mitä mieltä olet ollut siitä Sheinsidilta tilatusta takista minkä esittelit jossain elokuun postauksessa. Näissä kuvissa kyseistä takkia ei näkynyt, niin aattelin ootko ollu tyytymätön... Sulla on kyllä mahtava blogi ja jatka samaan malliin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos! :-) Elokuussa sain sheinsideltä kaks takkia se nahkatakki ja vähän paksumpi alkutalven-syksyn takki. Molemmat oli tosi ihania ja mulla tässä päällä se paksumpia takki! :-) Ihana on, kiitos paljon <3!

   Poista
 13. Aivan totta joka sana!! :DD http://silkkupilkku112.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Toi on niin totta ! :) Tottakai on erikseen noita angsangst viiltely -blogeja, muttei niitä oo oikeen kiva lukea, ku postaukset menee suunnilleen näin "viilsin taas viis kertaa, koska tunsin olevani liian läski".. :/ Mutta niin asiaa ! Tuolta alhaalta voisit poistaa noi katkoviivat, pisteet ja muut turhuudet. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon ihan samaa mieltä! Voisin ottaa niitä pois ja siistiä muutenki ulkoasua, kunhan löytyy aikaa... :-)

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!