© Layout by Julia E.

RUSKETUKSEN ABC

torstai 31. heinäkuuta 2014

0587
Heippa vaan! Päätin tehdä nyt tämmöstä rusketus ja auringonotto postausta. Viime vuonna tein myös sellaisen pienen vinkin ja sitä on katottu ihan tajuttomasti nyt! Joten päätin tehdä hieman kattavampaa postausta, vielä on hyvää aikaa ruskettua koska tätä aurinkoista säätä on kuulemma luvattu syyskuulle asti! Tästä saatte vinkkejä kuinka tehostaa rusketusta, kuinka rusketuksen saa nopeammin ja kuinka rusketus säilyy pidempään! 
0625 0593
AURINKORASVAT ! Niistä on saatavilla tosi paljon ihan korkeimmista suojakertoimista ihan alhaisiin. Aurinkorasva suojaa jonkin verran UV-säteilyltä ja palamiselta. Pitää kuitenkin muistaa lisätä aurinkorasvaa päivän aikana ja vedessä käymisen jälkeen. Iho tarvii hyvän pohjarusketuksen jotta rusketuksesta tulee kaunis. 
0640 0594
RUSKETUKSEN TEHOSTAMINEN!  Esim. babyoilin käyttö. Tätä saa normaaleista ruokakaupoista sieltä vauvaosastolta ja hintaa on n. 4€. Tämän kanssa kannattaa olla erittäin tarkkana koska ei sisällä suojakerrointa. Jos iho siis palaa sulla helposti laita ensin aurinkorasva ja anna sen imeytyä n. 15 minuuttia ja sitten baby oilit päälle. Itse käytän sitä niin ja silloin saa paremmin rusketusta pintaan koska aurinko tarttuu kiiluvalle pinnalle paremmin.
0634 0595IHON KUORIMINEN! Ihoa kannattaa kuoria tasaisin väliajoin koska kuollut ihosolu estää rusketuksen tulemista. Itse käytän ihan tommosta Henkkamaukan body scrubia joka on maksanut korkeintaan 4€ ja itte tykkään tosta todella paljon! 
0629 0601
IHON KOSTEUTUS! Mulla on käytössä after sun voide ja sitten toi vs:n Pure daydream rasva. Ihon kosteutus auringonotossa on erittäin tärkeää. Kosteutunut iho ruskettuu paremmin ja nopeammin kuin kuiva iho. Suihkun jälkeen kannattaa aina laittaa after sunia, se pitää rusketuksen kauemmin iholla ja rauhoittaa ihoa jos esim. iho sattuis punottamaan auringonoton jälkeen. Suihkun jälkeen kannattaa myös taputella itseään kuivaksi pyyhkeellä eikä hieroa, koska silloin myös iho kärsi. Kertokaa mitä tykkäsitte tästä postauksesta :-) ?

32 kommenttia:

 1. tää postaus oli kyl tosi tarpeellinen ainaki mulle, koska oon tosi huono tommosissa jutuissa, niin sain tosi paljon tietoa, kiitos siitä ! :-)

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja vinkkejä! :-)

  VastaaPoista
 3. Eihän hyvä rusketus vaadikkaan ku 5 purkkia erilaista rasvaa.. :D No ei vaan hyvä postaus ja hienosti toteutettu! Itse taidan kuitenkin tyytya pelkkään aurinkorasvaan ja after suniin jos iho sattuu palamaan. :-)

  http://allbeautifullost.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha, no hyvät tuotteet on kyllä kaiken a ja o! Myös porkkanan syönti auttaa _paljon_! :-)

   Poista
 4. Super hyviä vinkkejä ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyviä vinkkejä ! Kiitos! Itse yleensä rusketun ainoastaan palamisen kautta joten pitääkin kokeilla näillä vinkeillä ^.^

  VastaaPoista
 6. Olipas kivoja vinkkejä! Voisitko muuten joskus taas tehdä linkkaa blogisi-postauksen, niistä löytää aina niin paljon uusia kivoja blogeja luettavaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :-) Oon itseasiassa ajatellutkin tehdä tässä kesän lopussa! :-)

   Poista
 7. Tää oli kiva postaus, nää vinkkipostaukset on aina kivoja (--: Ja taas kerran oli hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanasti oot toteuttanut tän postauksen ! <3 Myös niin hyviä vinkkejä! :-)

  VastaaPoista
 9. Sain tosi hyviä vinkkejä tästä postauksesta! Oon ite sellanen ihminen, joka ei rusketu helposti, niin toivottavasti näitten neuvojen avulla saisin vähän enemmän rusketusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeees oot siis ihan samanlainen ku mä! :-D Kiitos kommentistasi♥

   Poista
 10. RAKASTAN sun blogias ! Oot tosi kaunis, sun kuvas on aivan täydellisii, ulkoasu ihana & tekstiä kiva lukea!
  Tykkään näist sun vinkki postauksist tosi paljon :-) ois muute kiva tietää millä muokkaat kuvias ?

  http://aurorarebecca.blogspot.be/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wau kiitos ♥ Mä muokkaan mun kuvat Photoscapella, maksuton ja hyvä ohjelma! :-)

   Poista
 11. ihanasti oot toteuttanut postauksen, vinkit on myös tosi kivoja! :-)

  VastaaPoista
 12. Tää tuli mulle tarpeeseen, normaalisti meen vaan makaamaan aurinkoon, enkä mietikkään mitään rasvoja. Voisin oikeesti kokeilla varsinki tota vauvaöljyä, tosi moni on sitä kehunu. Sulla on ihan syystä tämmönen määrä lukijoita, kuvat on kivoja ja hyvänlaatusia ja teksti tasokasta. Mun makuun ulkoasu kaipaa vähän lisää väriä, mutta neki on makuasioita. :)

  VastaaPoista
 13. Hyvin toteutettu tää postaus.:) ihana herkän tyttömäinen tää blogi, tykkään tosi paljon<3

  http://shooting-star-girl.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. tästä postauksesta oli hyviä vinkkejä.
  voin nyt yrittää ruskettua hyvin.

  VastaaPoista
 15. oi miten ihana postaus :) sun blogi vaikuttaa tosi kivalta !

  VastaaPoista
 16. Ihana postaus, tuli tarpeeseen koska rusketun niin hitaasti :) Vois ens kesänä kokeilla näitä, nyt ei oikein enää vaikuta kun täällä päin sataa taas vettä ja on kylmää ja pilvistä.. :/

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!