© Layout by Julia E.

MEIKKIUUTUUKSIA

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Heippa, päättelin tulla esittelemään vähän meikkiuutuuksia. On kiva välillä poiketa vähän perus lifestyle ja tyyli aiheesta koska kosmetiikka on kyl ihanaa. Ja varsinkin uudet tuotteet Postilaatikosta kotiin tipahti paketti jossa oli ELF:n tuotteita. Ihana Carpelan Cosmetics lähetti tän paketin blogiyhteistyö merkeissä! Olin aiemmin kuullut jo tästä sarjasta joka on tarkoitettu erityisesti nuorille. Kattelin näiden meikkien hintaa ja naurahdin! Hintaluokkia on kaksi 3.50€ ja 6.50€, erittäin halpaa! Lisäksi tuotteet ovat hyviä eikä niitä ole testattu eläimillä :-)
0071
Paketista löytyikin ripsari, peiteväri, silmämeikkikynä, huulipuna sekä luomiväripaletti!
0076
Mun lemppariksi paljastui tää peiteväri sekä ripsari. Koska edellinen oli just päässyt loppumaan! Mutta muutkaan tuotteet eivät ole hullumpia. Silmämeikkikynä on super kiva koska siinä mukana on terotin, niin kätevää!
0095
Ootteko te jo tutustuneet elf meikkien tarjontaan :-) ? Tää on ihan huippu sarja eikä todellakaan tuu olemaan ainut kerta kun tämän sarjan tuotteita omistan. Pääsette verkkokauppan tästä!

2 kommenttia:

  1. Hei miten oot saanu noist sun vastauksist kommenteis ne sellaset viivat pois vaik noi sun blogiarkiston nuolet on kuiteskii mustat? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään muista! :-D Kannattaa googlettaa :-)

      Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!