© Layout by Julia E.

PALUU ARKEEN

maanantai 11. elokuuta 2014

0813 0828 0829 0808 0831
Heippa! Nyt on lomat loppu ja huomenna mulla alkaa koulu. Ensimmäinen päivä lukiossa, vähän jännittää mutta onneksi mulla on ympärillä paljon ihmisiä joita tunnen joka paremmin tai en niin hyvin. Lisäksi toivon et saan paljon uusia ihmissuhteita vanhojen ympärille. Ostin uuden koululaukun vihdoin (!!) Meinaan vanhaa olin käyttäny jo 6. luokasta asti ... Lukiokirjojakin on ostettu, mutta paljon niitä pitää vielä ostella. Tuntuu että kaikki on vielä vähän kesken ja kaikki tulee oleen ihan uutta. Lisäksi mua sekottaa se että syyskuun alussa meillä on muutto. Ihanaa päästä uuteen asuntoon! Mutta mun omassa huoneessa huonekalut myydään yksi kerralla ja kohta oon huoneessa keskellä pahvilaatikkoja! :-D Hyviä koulun alkuja teille ja IHANAA syksyä! :-) Ja muistakaa että koulumenestys tai yksikään koenumero ei ole ihmisyyden mitta! 

14 kommenttia:

 1. Oi ihana toi laukku! Mistä ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Citymarketista! :-) Laadultaan tuntuu tosi hyvältä ja älyttömän tilava :-)

   Poista
  2. Paljon se maksoi? :-)

   Poista
  3. Se makso 39.95€ :-) Joka ei oo mun mielestä ole kauheen paha :-)

   Poista
 2. Voi ihana blogi! :) tsemppiä uuteen kouluun!

  iinaneloa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä sulle lukiovuoteen!:-) Ja muutatteko siis kaupungin sisällä ettei sun tarvi vaihtaa koulua edes? Varmasti vaihtelu virkistää just tollasissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kaupungin sisällä muutetaan, eli koulu pysyy samana! :-) Joka on tosi kiva ja virkistää! :-) Kiitos ihanasta kommentista♥

   Poista
 4. Toivottavasti sullakin alko lukio hyvin :) Ite koin ekan päiväni lukiossa jo eilen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin alko! :-) Tottakai vaatii tosi paljo totuttelua, mutta kyllä se tästä! :-) Toivottavasti sullakin menee hyvin♥

   Poista
 5. Tosi kiva postaus + ihana toi laukku! <3

  VastaaPoista
 6. Mikä tuo Saimin blogin esittelypostaus oli ja miksi se on poistettu? Oliko saimi sun joku tuttu vai? :) Tsekkasin kyllä blogin ja ihan kivalta vaikutti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovittiin että pidän sitä n. 12 h blogissani :-) Ollaan tutustuttu netissä, ja ihana blogi ja ihminen se onkin! :-)♥

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!