© Layout by Julia E.

NÄIN MINÄ RENTOUDUN

torstai 8. tammikuuta 2015

Mitä rentoutuminen on mulle? Arki on usein aika kiireinen ja yleensä kuuleekin kun ihmiset on todella stresaantuneita vähän kaikesta. Mäkin stressaan todella usein ja välillä tosi turhista asioista. Joskus kannattaa vaan istua miettimään ja pohtia että mikä asia stressaa ja miksi? Yleensä asioita pystyy helpottamaan jo pelkällä ajattelulla ja positiivisella asenteella. Kyllä mä pystyn siihen!! Eikä kaikesta tarvi stressata, jos ei osaa jotain ei se haittaa! Sen voi kyllä oppia.
0760
Mun täydellinen rentoutumispaikka on oma huone. Siellä mulla on rauha eikä ketään muu voi mua häiritä. Voin laittaa oven kiinni, siirtää ajatukset hetkeksi aikaa muualle. Tehdä vaikka kupillisen lämmintä kaakaota. Vetästä päälle ihanan pehmoiset vaatteet ja käpertyä lämpimiin peittoihin. Samaan aikaan voi laittaa soimaan rauhallista musiikki, miksei laittaa kynttilöitä myös palamaan. Usein me suomalaiset ei oikeen osata olla mistään kiitollisia ja kaikki on huonosti.. Mutta meillähän on kaikki tosi hyvin. Uskon että kaikilla on monta ihanaa asiaa elämässä :-). Ystävät, harrastus, perhe, terveys... Useammin pitäis olla myös kiitollinen ja ajatella positiivisesti.
0766
Jokainen ansaitsee sen oman hetken rauhoittua ja rentoutua. Se on sallittua, pahimmankin kiireen yllä. Tuleva kevät on varmaan monille todella kiireinen muistakaa kaiken keskellä myös rentoutua ja varsinkin NAUTTIA!

28 kommenttia:

 1. mistä toi "kuppi" on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clas Ohlsonista! Se on itseasiassa ihan vaan lasipurkki, mutta otin kannen pois ja lisäsin pillin! :-)

   Poista
 2. Ihastuttava kuvat, tykästyin ainakin niiden värimaalimaan, joka on ihanan pastellin sävyinen :3
  Blogis on muutenkin ihanan hillitty, ei liikaa eikä liian vähän kaikkea. Keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitos aivan ihanasta kommentista Paula <3 :-)

   Poista
 3. Jep, rentoutumine ois se juttu muttaku ei pysty. pitäs yrittää ;_;

  VastaaPoista
 4. Sä saat kaiken aina kuulostamaan niin täydelliseltä. ;__; ♥ Kaikenlisäks sun postauksilla on aina joku kiva aihe & ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta pinnan alla kaikki ei kuitenkaan ole täydellistä, se kannattaa muistaa! Jokaiselle ihmiselle myös bloggaajille sattuu ikäviä juttuja melkeinpä päivittäin! Blogi on kuitenkin vain murto-osa minunkin elämästä. Kiitos kuitenkin aivan ihanasta kommentista♥

   Poista
 5. Ihania kuvia ja tosi kiva ulkoasu :)!

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus, tätä oli kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin super kiva lukee tälläsiä kommentteja, kiitos paljon!! :-)

   Poista
 7. Super kiva postaus! :) Heh, oon ettiny tollasii pienii vaahtokarkkei, mistä niitä kenties saa :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on haribon omia, ainakin Vaasassa niitä on Citymarketissa ja Prismassa karkkiosastolla! Mutta joskus löytyy kans leivontaosastolta :-)

   Poista
  2. ihana postaus ♥ mullakin on nyt tosi paljon kiireitä ja kaikki stressaa. pitäs keretä tekemään sitä ja tätä ja näkemään kavereita, mutta toi rentoutuminen on kyllä super tärkeetä ja kiitos taas kun muistutit siitä! aionkin ottaa jatkossa enemmän arkeen mukaan niitä hetkiä vaan itselle :> ♥ ja hei noita minivaahtiksia saa myös tigerista ihan jollain parilla eurolla :)

   Poista
 8. oi ihana postaus! Hyvä idea :-)

  VastaaPoista
 9. apua emilia, ihana idea! olipas kivasti toteutettukin :-) oli mukava lueskella tota, tässä blogissa on tosi paljon hyvää, yks niistä hyvistä asioista on nää postausideat!

  VastaaPoista
 10. miksi juot lasipurkista kaakaota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei? Eikö välillä voi kokeilla jotain uutta. Ei aina tarvitse suhtautua negatiivisesti :-)

   Poista
 11. voisikko tehä postauksen susta ja sun poikaystävästä:)? kertoisit missä tutustuitte, miten, koska ja jotain muuta kivaa teijän suhteesta! ja muutama kuva teistä olis kans kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää hieman miettiä tätä :-) Jos vaikka kysymyspostauksen muodossa tai jotain, oon niin huono kertomaan kaikkee! Mut kiva idea, kiitos <3

   Poista
 12. ihana ihana ihana blogi. sun kaikki kuvat on niin hempeitä! :o
  http://fames.se/marielles

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!