© Layout by Julia E.

KUINKA ME TAVATTIIN?

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Heippa! Blogiin on tullut aika paljon kommentteja siitä että haluis nähdä jotain postausta minusta ja mun poikaystävästä Tonysta. Pitkään mietin aionko tätä postausta tehdä mutta, tässä sitä ollaan! En yhtään tiedä mitä tähän kirjottaisin koska en ikinä aiemmin tämmösiä postauksia ole tehnyt! :-D Ollaan kuitenkin nyt oltu parisuhteessa yli yhdeksän kuukautta. Tässä postauksessa aattelin kertoo vähän et kuinka tavattiin ja näin. 
0041
Nähtiin ekaa kertaa kun päästiin samalle luokalle yläasteen alussa eli vuoden 2011 syksyllä (?). Ei oikeestaan ekan vuoden aikana juteltu ikinä, mutta kesällä ruvettiin juttelemaan tosi paljon facebookissa. Kasin alussa oltiin ihastuneita toisiimme, mutta oltiin molemmat tosi ujoja eikä tehty asialle mitään, juteltiin vaan netissä. Eihän mistään tullut mitään ja meille tuli myöhemmin paljo riitaa ja samalla luokalla oleminen oli välillä ihan tuskaa :-D.. Ajauduttiin ihan eri kaveri porukoihin enkä oikeestaan enää tuntenut Tonya kunnolla. Kaikkien riitojen jälkeen vuoden 2014 alussa tajusin, että oon kyllä tehny ihan väärin. Yhtäkkiä kaikki asiat oli selvitetty ja jätetty niin sanotusti taakse. Nähtiin ekoja kertoja vapaa-ajalla ja toukokuussa 2014 huomattiin että ollaan paljon enemmän kun ystäviä ja siitä sitten kaikki alkoi. Oon itse tosi ilonen ja kiitollinen että näin tapahtu..
0048
Jälkeenpäin ajateltuna koko riitely yläasteella harmittaa, mutta toisaalta ysiluokan lopussa oltiin jo vanhempia ja silloin oli meille se paras aika. Mun mielestä kaikella on kuitenkin tarkotuksensa. Nykyään kaikki on kuitenkin tosi hyvin, eikä oikeestaan kertaakaan olla enää riidelty. Vietetään yleensä viikonloput yhdessä ja nähdään viikolla aina kun ehditään ja saadaan kyydit. Ollaan nykyään myös eri kouluissa, joka on kyllä meidän molempien mielestä vaan hyvä. Molemmilla pitää kuitenkin olla myös omat kaverit ja aikaa niille :-). 

9 kommenttia:

 1. Ootte tosi söpöjä yhdessä! :)
  Itsellekkin toivoisin jotain tuon suuntaista, sitten kun on sen aika!

  VastaaPoista
 2. kiva tämmönen postaus :-) ♥ paljon onnee teille parisuhteeseen!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, tosi paljon onnea teille!♥

  VastaaPoista
 4. onnee teille! muutenkin tosi kiva postaus :-) !

  VastaaPoista
 5. Voi miten söppänä toi eka kuva :3 Tää postaus oli tosi kiva, tykkäsin. Onnea teille tosi paljon ♥

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!