© Layout by Julia E.

# VITAL IS THE NEW STRONG

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

0309
03130311
03041
Heippa hei ja ihanaa keskiviikkoa! Täällä Vaasassa on ainakin saanut nauttia nyt monta päivää aivan keväisestä säästä ja aurinko paistaa tälläkin hetkellä melkein kirkkaalta taivaalta. En vaan tiedä onko mitään parempaa. Ja kun miettii niin ei ole enää montaa päivää jäljellä kesälomaan (vähän reilu kuukausi!!!) En oo aiemmin tehnyt kauheesti mitään tuotearvosteluja blogiin, mutta ajattelin, että tälläiset tekstit voisi tuoda välillä jotain erilaista sisältöä tänne!

Pikkuveli toi mulle viikonloppuna lasin jossa oli jotain aivan päärynämehun näköistä juomaa. Ennakkoluulottomasti maistoin ja se kyllä kannatti! Juoma ei ollut päärynämehun makuista vaan maistui meloonille. Kyseessä oli siis Vital Waterin valmistamaa proteiinijuomaa, jota en ole aikaisemmin nähnyt kaupoissa. Pikkuveli oli bongannut kyseiset juomat kaupasta, kun niitä oli saanut testailla. Toinen juoma on Super berry nimistä ja maistuu mun mielestä mansikoilta ja vadelmilta. Vaikka oikeasti kyseessä on acai marja. (välillä kyllä tuntuu, että mun makuaisti on pahasti pielessä...)

Mun mielestä molemmat maistui tosi hyviltä, ehkä jopa hieman jännittäviltä! Varsinkin meloonin makuinen eli vihreäjuoma. Yksittäin tämmönen pullo taitaa maksaa yli 3€, netistä löysin hinnan 3,40€. Joka on mun mielestä aika paljon :( Se on ehkä ainut miinus tällä juomalla. Plussana löytyy se, että juoma ei sisällä hiilihydraatteja tai sokeria. Mutta sisältää runsaasti vitamiineja sekä proteiineja. Mun mielestä nää on ihan huippu juomia! :-)

 Haluan vielä loppuun selkeyttää, että postausta ei ole tehty yhteistyönä vaan kaikki on ostettu aivan itse :-)

Ootteko te maistaneet näitä juomia? :) 

4 kommenttia:

 1. Wau! En oo maistanut mutta täytyypä maistaa :-)mistä kaupasta noi on? Ja supersöpö toi lasi ♡

  VastaaPoista
 2. En ole maistanut, mutta nyt alkoi tekemään mieli :D

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. En oo maistanu mutta pitäisi ;-) alko tekee mieli haha!

  VastaaPoista
 4. Mitä fonttia käytät tekstin otsikossa? Tosi kiva ulkoasu muuten! :)

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!