© Layout by Julia E.

VÄLIPALAVIIKKO: Proteiinikeksit!

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

0443
Heippa hei! Välipalaviikko jatkukoon.. Toivottavasti tykkäsitte mun puurovinkistä, tässä postauksessa tulossa lisää. Ajattelin tuoda esille myös reseptejä, jotka on super simppeleitä ja valmistuvat muutamassa minuutissa. Tänään on luvassa proteiinikeksit, jotka on valmistettu Quest Barin protskupatukoista. Nämä on ehdottomasti mun lemppareita, niin hyviä! :-)
0446
Tänään ajattelin tehdä keksit mun lemppari mausta, eli Cookies and Cream0449
Otetaan lautanen ja laitetaan patukka siihen. Tein tällä kertaa vain puolesta patukasta ja siitä tuli neljä pikkuruista keksiä. Jotta patukasta saa keksejä, voi esimerkiksi varovasti hieman kaulia patukkaa ja sitten leikata siitä tai tehdä piparkakku muotilla ympyröitä. Tyyli on vapaa! ID
Laitetaan keksit mikroon 30 sekunniksi ja sen jälkeen ovat ihanan lämpöisiä ja herkullisia! Tykkään itse nauttia ne aina maidon kanssa :-) Terveellinen tapa nauttia ''kekseistä''. Mitäs tuumaatte? 
* toteutettu yhteistyössä hyvinvoinnin tavaratalon kanssa

11 kommenttia:

 1. näyttää niin super hyviltä ♥ paljonko tollaset maksaa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se itseasiassa myös on! :-) Kuten alempana kerroin patukka on tehty paremmista raaka-aineista ja hintaa on yleensä n. 3 €.. Kannattaa vertailla kaikkia eri paikkoja, mutta ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta sai ihan hyvään hintaan :-)

   Poista
 2. En sanois kovin terveellisiksi, kun noissa proteiinipatukoissa tuppaa olemaan aika tavalla lisä- ja makeutusaineita.. mutta vois noita joskus testata, mut en ainakaan joka päiväiseksi välipalaksi noita ottais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Quest barit onkin paljon parempia kuin useat muut protskupatukat ja niissä suurinosa on makeutettu luonnollisella tavalla esim. Stevia.Ja muutenkin patukka on tehty puhtaasti, ilman turhia lisäaineita :). Mutta jokapäiväiseksi välipalaksi en tätä ottaisi todellakaan!

   Poista
 3. Tosi yksinkertainen ohje - silti todella kiva! En malta odottaa tulevia ohjeita... <:

  VastaaPoista
 4. Suosittelen noiden paistamista uunissa, ihan parasta! Sama mikä maku, niin laita patukka/muotoiltuna muutamaksi keksiksi uunin keskitasolle, 175C 7min. Siirryin heti kokonaan mikrotuksesta uuniin kun kokeilin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä kans hyvä ohje! :-) Uunissa varmasti ovat parempia, kiitos kommentista Suvi! ♥

   Poista
 5. nämä on niin hyviä ♥ mun lempparimaku on whitechocolate&rasberry ♥

  VastaaPoista
 6. Look delicious and not so unhealthy!*.*

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!