© Layout by Julia E.

VICTORIA'S SECRET SUOMEEN!

tiistai 26. toukokuuta 2015

0819
Kohta Helsingin katukuvassa saattaa ruveta näkymään enemmän ihania ja söpöjä Victoria's Secret paperipussukoita. Kyseinen pulju saapuu vihdoin kivijalka myymälään Suomeen. Victoria's Secret löytyy esimerkiksi Viking Line Grace laivalta, Lontoosta ja Tukholmasta. Unohtamattakaan Yhdysvaltoja. Kesällä 2015 liike aukeaa ensimmäistä kertaa Suomeen, nimittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Miinus puolena asiassa on, että liike aukeaa terminaali kakkoseen, joka tarkoittaa, että ilman lentolippua ei liikkeeseen ole asiaa. 
0818
Muutama VS:n tuote löytyy myös minulta. Kyseisestä merkistä on tullut viime vuosina erittäin kova hitti, mutta en ihmettelekkään. Tuoksut ovat aivan ihania. Jenkeissä pääsen myös sovittamaan alusasuja, vaatteita ja muuta Victoria's Secret tavaraa! Helsinki-Vantaan liike tulee olemaan siis kosmetiikka ja asuste painotteinen, joten sieltä tulee löytymään body misteja, rasvoja, meikkejä ja meikkilaukkuja jne. Lisäksi ehkä muutamia alusvaatteita. Ehkä saamme myös pian liikkeen ihan keskustaankin. :-)

Mitä pidätte uutisesta? ♥ 

12 kommenttia:

 1. Tiesitkö että Vaasan suvikirppiksellä on myynnissä VS:n body mistejä ja muistaakseni myös suihkushamppoita ja oisko ollu kenties rasvojakin...ihan aitoa VS kamaa siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän hyvin :-) Samoin kans glitterissä on ajoittain ja Keskisellä. Ne on kuitenkin yleensä sen 15€ / kpl, joka on mun mielestä aivan liikaa kun VS liikkeestä saa puolet halvemmalla tarjousten kanssa :)

   Poista
 2. onkohan toi sellanen että siitä voi ostaa vaan jos matka suuntautuu ulkomaille, eli kotimaan lennoilla ei voi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo nyt kyllä ihan varma, mutta ykkös ja kakkos terminaali on kuitenkin yhdessä rakennuksessa (tosin 300m matkaa) niin voi olla kurja kävellä niin paljoa, mutta pitäis onnistua myös kotimaan lennoilla. :-) Jos joku muu tietää niin tarkentakoon!

   Poista
 3. Oi ihana uutinen! ❤
  Mulla olis kysymys tosta kielimatkasta, että järjestetäänkö enää niitä Summer ranza (vai onks se tollai?) tapahtumia, koska olisin itte lähössä Maltalle 2016 ja mieti, että ainakin joskus Maltalla on kyseinen tapahtuma ollut. Kiitti jos vastaisit! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Summer Ranzaa järjetetään vieläkin ja se on melko suuri tapahtuma! Ittekki menisin mut se menee päällekkäin. Ainakin parina viime vuotena ne on ollu Briteissä :/. Hei mut olis kiva jos ottaisit yhteyttä esim KIK:ssä? Emiliaemppu on mun nimi :)

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta! Olis kyllä mahtava päästä Summer Ranzaan. <3

   Poista
  3. Jep ne on Lontoossa ainakin tänä vuonna :) Toivottavasti seuraat sun unelmia💕💕😍

   Poista
 4. Hei! Miten sait noitten gadgettien ympärille laatikon, voisitko mitenkään kertoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kumpa Heidi osaisin auttaa sua :( Oon itse saanut tämän ulkoasun valmiiksi asennettuna, joten en tiedä yhtään miten mikää toimii. Terkuin rähmäkäpälä

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!