© Layout by Julia E.

CITY OF ANGELS

torstai 25. kesäkuuta 2015

0478
0413 0310 0353 0358 0384
0523 0321 0380
Heippa taas! :-) Meillä on ollut ihan mahtavia päiviä takana ja tuntuu että kaikki super kiva on vielä edessä. Tiistaina oltiin Los Angelesissa.. Hollywood kyltin luona, Walk Of Famella, shoppailemassa, Beverly Hillsillä ja paljon muuta. Koko paikka oli todella hieno, mutta mun mielestä yllättävän nopeesti nähty. Ahdisti kaikki turistirysät ja kaupustelevat kauppiaat. Kokonaisuudessa kuitenkin älyttömän hyvä kokemus ja Mian kanssa puhuttiinkin, että ainut onnellinen asia mitä rahalla voi ostaa on matkustaminen. On niin kiva kierellä eri paikkoja ja tutustua uuteen kulttuuriin. Perjantaina mennään Disney Landiin ja sunnuntaina lähdetään San Franciscoon joten en olleenkaan tiedä koska seuraavapostaus tulee. Toivottavasti pian :) Ihanaa loppuviikkoa teille 
Millaista säätä siellä Suomessa on :-) ?

16 kommenttia:

 1. Ainakin meillä on välillä ihana keli (kestää 1h) ja sitten sataa vettä niin paljon että piha tulvii ihan oikeasti (kestää 1h) :D Ja tätä vaihtelua sitten päivätolkulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha eikää! :D toivottavasti sää paranee :)

   Poista
 2. Täällä (Kalajoella) on sateista ja hirvee tuuli jo kolmatta päivää putkeen! Toivottavasti vkl ois parempi keli ko mennään Helsinkiin tiedät-kyllä-kenen-keikalle :D (VOLDEMORT) atm oon kateellinen sulle ;__;

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että ainakin oli satanut jonottaessa! Mutta uskon, että se ei ole teidän menoa haitannut :)

   Poista
 3. Onks teillä oppitunteja siellä matkalla? :) Etkös ole kuitenkin EF'n kautta, jos oikein muistan? Meillä nimittäin oli, ja siksi kiinnostaa että onko kuinka paljon raenteeltaan erilainen tuo sun matka :) Oltiin itse tosin Briteissä. Suomessa sää on sateinen, siellä sen sijaan näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä jonkun verran :). Ei kuitenkaan niitä paljoa ole! Täällä on kyllä ihana sää <3

   Poista
 4. Oottekste kui pitkää san franis jos lähette sunnuntain?

  VastaaPoista
 5. mahtavaa että oot päässyt ja pääset vielä kokemaan paljon ikimuistosia hetkiä, pidä hauskaa ♥ eteläsuomessa on ainakin nyt ollu ihan hyvät säät - ei mitkään superlämpimät, alle 20 asteen, mutta aurinkoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nelli! :-) <3 Toivottavasti sää pysyy hyvänä.

   Poista
 6. Täällä suomessa sää on ollut sateinen. Tulee ittelle niin iso matkakuume kun näitä postauksia lueskelee. Montakos viikkoa tää sun kielimatka olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä viikkoa! :) Melkeen kolme viikkoa vielä jäljellä, mutta ihan täynnä tekemistä :)

   Poista
 7. Täällä Itäisessä Suomessa on ollut ihan ok säät, mutta välillä on kyllä satanutkin! :/ Lämmintä on ollut suunnilleen 20 astetta. Teille on osunutkin hyvät säät siellä :)! Kuinka pitkä matka sun perheestä on Losiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tosi paljon minkälainen ruuhka on. Joskus menee vaan tunti, mutta kovalla ruuhkalla menee helposti kaksikin :D. Mutta ei kyllä paljoa matkaa ole!

   Poista
 8. Kun kattoo noita kuvia tulee kyllä niin kova hinku takaisin Losiin <3 Mutta ihanaa, että joku saa nyt nauttia siitä :))

  http://lillislifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!