© Layout by Julia E.

CITY THAT NEVER SLEEPS

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

0003 0064 0004
0069 0090 0087 0058
Viimeisiä Kalifornian matkan postauksia tulossa. Vielä muutama tulossa piristämään mun ja toivottavasti myös teidän muiden fiilistä. Nimittäin tämä Suomen kesä rupeaa pian todellakin ärsyttämään ihan todenteolla :(. Nyt kuitenkin laitetaan nokat kohti Las Vegasia!

Päästiin tosiaan Vegasiin kaverini Angelikan host vanhempien kanssa ja lisäksi meidän kaveri Mia tuli mukaan. Las Vegas oli kaupunkina yksi hienoimmista hetkistä koko kielimatkalla. Kaupunkina se oli aivan samanlainen mitä ajattelin, mutta silti niin erilainen. Kaikki ne valot, ihmiset, ruoka ja ehdottomasti kuumus tekee siitä vain jotain niin erilaista. Päivisin oltiin vaan poolilla ja rentouduttiin ja iltaisin päästiin seikkailemaan aina pääkadulle. Las Vegas is a city that never sleeps. Päästiin myös näkemään Las Vegas kyltti ja monet eri showt, joissa fiils oli enemmän kun kohdillaan. Mulla on nyt sydämmessä monia mieleenpainuvia muistoja, joita en ikinä tule unohtamaan. Sovittiinkin tyttöjen kanssa, että sitten kun ollaan 21 vuotta niin lähdetään yhdessä takaisin! What happens in Vegas stays in Vegas  

10 kommenttia:

 1. :0 Ääh, vegas on aina ollu yksi listaykkönen mun amerikan matkakohteista! ;D
  Itse lähden (luultavasti) käväsemässä 21 vuotiaana las vegasissa ja samalla reissulla kaikki ihanat matkakohteet amerikasta.
  Olis siistii käyä las vegasin kuuluisimmissa peli luolissa, ehkä vain stekkaamassa muiden pelaamista tai itse pelihaina haastamassa muut. :DD mutta ihana tää sun blogi ja itse ehdottamasti haluisin kielimatkalle/-kurssille kaliforniaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vegas oli kyllä ihan huippu paikka! :) Toivottavasti sun haave toteutuu! Ihana kuulla kiitos paljon <3

   Poista
 2. Sulla ei sit varmaan koskaan oo kovin hyvä elämä ollukkaan ku sää pilaa sen lopullisesti:-D et sä tolla valittamisella saa niitä helteitä, joten toi luo vaan negatiivisia viboja koko postaukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuule enemmän kun tyytyväinen mun elämään :D Hyvin tiedän, että valittamisella ei saa hyvää säätä. Mutta nyt taitaa olla siellä hieman väärällä jalalla noustu sängystä ;-)

   Poista
 3. Mahtavia kuvia ja muutenki tosi kiva postaus! Pakko kysästä että miten oot saanut nuo "blog, instagram" jne tuonne ylös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä koska en oo itse ulkoasuani tehnyt :(

   Poista
 4. tuleehan californiasta ostospostaus?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Ajattelin sunnuntaina ruveta keräilemään tavaroita kokoon :)

   Poista
 5. Ihanat maisemat Las Vegasissa, hyviä kuvia oot saanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos Maiju! Las Vegas oli unelmaa <3

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!