© Layout by Julia E.

SAN FRANCISCO WKND

perjantai 3. heinäkuuta 2015

0513 0578 0504 aa
0417 0495 0618 bb
Pitkästä aikaa pääsen koneelle! Tuntuu, että on ollut niin pitkä aika kun viimeksi kirjoitin postausta. Meillä meni kolme päivää San Franciscossa ja siellä oli niin aurinkoinen ja lämmin sää. Tietysti siellä tuuli hieman joten farkut oli hyvä asuvalinta. Kun saavuttii San Franciscoon oli siellä meneillään Gay Pride ja ihmiset juhlistivat ja näyttivät rakkautensa. Päästiin syömään Hard Rock Cafessa, lisäksi meillä oli disco, joka ei kyllä ollut meidän vanhempien mielestä mikään erikoinen. Toisena päivänä päästiin tsekkaamaan kaikki turistikohteet Lomard St, Golden Gate Bridge, hippitown ja lopuksi päästiin shoppailemaan. Löydettiin loppujen lopuksi vaikka ja mitä, ne tulen kuitenkin esittelemään ostospostauksessa. San Francisco oli mukava paikka, mutta siellä oli paljon likaisuutta, huumeita ja kodittomia. Minusta se on aina ikävää katsottavaa :( Kokonaisuudessa hyvä reissu ja nyt olen taas monta kokemusta rikkaampi! Olisko teillä jotain erikoispostaus ideoita täältä? Esimerkiksi kysymyspostaus, kulttuurieropostaus? Kertokaa pois :)

21 kommenttia:

 1. Sellainen Usan ja Suomen erot -postaus olis kiva :) Upeen näköistä, tonne pitää kyllä päästä joskus!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä yritän saada semmosen tehtyä, kiitos paljon sun kommentista :)

   Poista
 2. Oi että, San Francisco! Itsekin haluaisin käydä kyseisessä kaupungissa juurikin tuon sillan takia, mutta muakin harmittaa kaupungin maine nimen omaan tuon likaisuuden, huumeiden ja kodittomien kohdalla. Onneksi mukaan lähtisi mieheke, joka on aika gansterin näköinen ja joka suojelisi varmasti :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mies kyllä kannattaa ottaa mukaan! :-D Kannattaa käydä jos on mahdollisuus Hanna, kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. Ihan sairaan hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. KYSYMYSPOSTAUS!! Tai niinku että sulle pystyid lähettää kysymyksiä vaikka täällä kysymysboksissa ja sitte vastaisit postauksessa? :)

  VastaaPoista
 5. Ihan tosi upeita kuvia, siis nuo värit, maisemat aaa! Mulla on hirmuinen matkakuume ja tekisi mieli lähtee kunnon kaupunkilomalle johonkin:) Tukholmaan suuntaamme maananataina mutta ei se ole sama kuin esim Lontoo, Rooma, New York joissa on nyt käynyt kahden vuoden sisällä...:D Kyllä mä haluisin Amerikkaa kiertämään kovasti <3 Kysymyspostaus ois kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkialle maailmaa olis kyllä niin kiva mennä - vaikutat samalta kun minä Kata :-) Kiitos ihanasta kommentistasi <3

   Poista
 6. aivan ihania kuvia♥ alkaa iskeä matkakuume kun kattelen näitä sun postauksia sieltä ulkomailta:-D

  VastaaPoista
 7. Upeat kuvat ja San Francisco näyttää tosi makeelta paikalta! :-) Jossain vaiheessa on kyllä ihan pakko päästä kiertelemään Yhdysvaltoja... Kulttuurierot kuulostaa mielenkiintoiselta aiheelta, joten sitä odotellessa! ;-)

  katri-itsjustmylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Wow, oon niin kateellinen kun oot päässyt Usaan asti, niin siistiä!! :) Ja vitsit noi paikat näyttää niin siisteiltä, pakko kyllä itekkin mennä sille suunnalle maailmaa joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kannattaa aina lähteä jos on mahdollisuus :)

   Poista
 9. Voi miten ihania kuvia, matkakuvia on kyllä aina niin ihana kattella!! :-) ♥

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!