© Layout by Julia E.

UNBLOGGED PHOTOS

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Heippa! Mulla on ollut super kiire ja en oo edes postauksia kerennyt tekemään. Päivät kuluu hirveetä vauhtia eteenpäin ja pian ollaan LAX:n kentällä menossa kohti koti Suomea. Samalla niin ihanaa kuin hirveää. Ajattelin postata kuvia jota ette oo vielä nähny koska nää on mun mielestä ihania fiilis kuvia. Ollaan lähdössä huomenna Vegasiin joten olis kiva kuulla haluatteko jotain videota? :) Laittakaa kommentteja tulemaan!
0544
♥ .. Auringonlaskut täällä on jotain niin upeeta. Täällä on vielä niin vuoristoista niin aurinko oikeen säitelee sieltä yli. Niin kaunista ja ihanaa! 
0686
♥... Ostin ensimmäisen maksimekon ikinä! Löysin sen Cotton On nimisestä kaupasta ja hintaa oli vaivaiset $10. Tällä saa yllättävän juhlavan lookin ja pidinkin tätä 4th of July:na :)
0670
♥ ... Koettiin tosiaan 4th of July, joka oli ihana kokemus. Mentiin yhden host perheen luokse. Syötiin ruokaa, katsottiin ilotulituksia katolta, juteltiin uusien ihmisten kanssa, pidettiin hauskaa ja shoppailtiin outletissa! 
0181
♥... Tämä kuva on ihanista tytöistä Annasta ja Sennistä. Oltiin tosiaa pool partyissa, joista kerroinkin jo aikaisemmin. Täällä Kaliforniassa on todella voimakas aurinko ja onneksi toin mukanani House of Brandonilta saadun lippiksen. Vaikka lippis ei edustakkaan Los Angelesin joukkuetta, ei kukaan ole katsonut pahalla :) Lippikseen pääset tästä! 
0233
♥... Oon ihan rakastunut kangasshortseihin. Ne on niin rennot ja ihanat päällä. Haluan tälläisiä vaan lisää.. Kommentoikaahan jotain niin saadaan taas eloa ruudun toiselta puoleltakin pitkästä aikaa :-)

12 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä kuvia! 4th of July oli varmasti mieletön :) Mikä päivä tuut siis Suomeen? :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin ihanalta ja aurinkoiselta! Ja kun ihmiset hymyilee kuvissa, tulee ittellekki hyvä ja aurinkoinen fiilis. :) Nää kuvat näyttää sellasilta We heart it kuvilta, että ei ees tajua jossain olevan tälläsiä ihania paikkoja. ❤❤❤ Haluun kyllä joskus käydä Amerikassa. Xxx

  VastaaPoista
 3. joo videota ehdottomasti tulemaan!:-) aivan ihania kuvia, varsinkin toi ensimmäinen! näitä sun kuvia katellessa tulee kauhee matkakuume pois täältä sateisesta suomesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa kuitenkin aina olla takaisin Suomessa. On täällä kaikki asiat mun mielestä vaan paremmin! :D

   Poista
 4. Matkakuume vaan kasvaa *_* Niin ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 5. Upeaa energistä elämää kuvissa. Eka kuva saa minutkin haikailemaan maailmalle.

  VastaaPoista
 6. Tuo 1. Kuva... Ihana! <3 Ja tosi kivannäköinen maxi hame - sopii sulle :)

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!