© Layout by Julia E.

UNIVERSAL STUDIOS

torstai 16. heinäkuuta 2015

0781
0778 0804
0125 0905 0871
0868 0847 0906
Helou täältä Suomen puolelta jo! Meitsi saapui Suomeen ja voin sanoa, että elämäni kuukausi takana. Postauksia on tulossa lisää, koska kaikkia en saanut valmiiksi USA:n puolella. Päätin tehdä kuitenkin yhden postauksen mun ehkä yhdestä lemppari aktiviteetista - Universal Studiosta. Oltiin siellä koko päivä ja illalla mentiin vielä disoon. Alotettiin menemällä laitteisiin ja käytiin Studio Tourilla (joka oli ihan mahtava...) Se kesti noin 40 minuuttia ja mentiin kuvauspaikkojen ohi ja sisälle. Koko tourin aikana kulki kuitenkin mukana tarina joissa jouduttiin erilaisiin "ongelmatilanteisiin" ja nähtiin samalla tehosteita, niin hauska kierros. Jos menette tuonne niin kyseinen kierros on ehdoton! Illalla meille oli varattu kokonainen teatteri jossa meillä oli buffet illallinen ja sen jälkeen meillä oli disco jossa olikin paljon ef:n oppilaita Kaliforniasta. Universal Studioon on kyllä pakko päästä uudelleen, ihan huippu paikka kyseessä :-)

4 kommenttia:

  1. Oi että kun näyttää mahtavalta! Ite oon pienenä käyny japanissa universal studiolla ja haluaisin kyllä uudestaan :-) noi "elämyspuistot" on kyllä huikeita kun niillä on kaiken ikäisille jotain annettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Mäkin tykkäsin paljon tosta paikasta♥

      Poista
  2. Rakastan niin paljon sun matka postauksia ja nää kuvat on aivan mielettömiä! ❤ Ja uskon että oli ihan mahtava kuukausi, ainaki kuullostaa/näyttää siltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos mun kuukausi tuolla Kaliforniassa oli upea! :-)

      Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!