© Layout by Julia E.

UUSI VIIKKO, UUDET KUJEET

maanantai 24. elokuuta 2015

1
2 3
Heippa vaan! Toivottavasti siellä ruudun takana on maanantai päivästä selvinneitä. Itselläni oli aika rento koulupäivä kun mukaan mahtui liikunnan palloilukurssi ja kuvaamataidoin valokuvauskurssi. Tykkään ihan törkeesti tosta valokuvauskurssista, niin rentoa. Saadaan kuvailla aika vapaasti joten siitä tykkään tietysti myös itse :). Tänään olisi vielä edessä valmentamista ja ajattelin mennä salille BodyStepiin. Muuten jatketaan loppuviikko aika samaa rataa ja perjantaina saan lähteä Helsinkiin kaverin luokse, ihanaa! Kerrankin hyvä fiilis maanantaina, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Mitäs teidän maanantaihin kuuluu? 

6 kommenttia:

 1. Mun maanantaihin kuuluu migreeni, cooper, lyhyt koulupäivä, siskon synttärit ja siivoilua + asioiden hoitamista! Cooperin testistä selvittiin loppujen lopuksi melko hyvin, mutta migreenissä tää lyhytkin koulupäivä tuntui tosi raskaalta:/ nyt särkylääkettä ja päiväunet, niin enköhän mä taas löydä energiaa kaikkien juoksevien asioiden hoitoon! Kivaa maanantaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nyt se Cooperi on takana päin eikä sitä tartte miettiä, hyvä sinä! :) Toivottavasti pääkipu helpottaa ja ihanaa iltaa sinulle ♥

   Poista
 2. Mun maanantai lähti sillä käyntii, että ihan ekana unohin puhelimen kotiin, istuin sitte bussissa ilman musiikkia :D Iha hyvin selvisin ilmanki, ja muutenha tää maanantai on menny ihan kivasti!
  Sun maanantai kuulostaa tosi ihanalta, hyvää loppu päivää vielä :) Oot tosi nätti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä, mutta kyllä ilman puhelinta kans selviää! Kiitokset Eveliina ja ihanaa loppuviikkoa sulle <3

   Poista
 3. Mulla sama: kerrankin hyvä fiilis ja MAANANTAINA!! Ihme on tapahtunut :D Aamulla heräsin virkeänä ja koulussa oli lyhyt päivä. Lisäksi aurinko piristi ♡ kivaa reissua sulle Helsinkiin! :)

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!