© Layout by Julia E.

PIENIÄ ILONAIHEITA

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ne pienet asiat jotka saa hymyn huulille. Tiedät varmasti. Välillä tuntuu että ihmiset unohtaa ajatella niitä pieniä asioita. Aina tavoitellaan jotain materiaa tai ulkomaan matkaa. Kieltämättä onhan nekin kivoja (.. koska haluaisin tälläkin hetkellä tilata netistä uusia vaatteita) mutta eivät ne kuitenkaan tee kuin hetkellisen ilon. Kuitenkin ne tilaamat vaatteet ovat puolen vuoden päästä kaapin perällä.. Tuttua?
123 ID 456
Mun pienet ilonaiheet viime viikolta: 

♥... Menin pitkästä aikaa bussilla kouluun sen kauhean myrskyn takia. Ja aamulla pääsin bussiin hyvin, mutta tieltä juoksee pikkupoika kauhean kovaa ja bussikuski jää odottamaan poikaa ja ajaa itseasiassa vähän lähemmäksi häntä, ettei tarttisi niin paljon juosta. 

♥... Meidän kouluruokailun "ruokalatäti" on vaan niin suloinen! :') Aina tervehtii ja on niin iloinen. Se saa mut aina iloiseksi! 

♥... Syksyn ihanat värit. Pyöräilen aina kouluun ja välillä on niin ihana vaan hidastaa tahtia ja ihailla maisemia. Mun lempi vuodenaika on ehkä sittenkin syksy :-)

♥...  Pyöräilystä mieleen tuli ne ystävälliset autoilijat jotka viitsivät aina väistää pyöräilijää. Näin ei siis todellakaan aina tapahdu...

♥ ... Ryhmäliikunta! Oon ihan rakastunut siihen. Ostin kuukausikortin salille elokuussa ja oon käynyt aktiivisesti nyt ja voi, että ryhmäliikunnat saa myös niin hyvän fiiliksen! 


Sunnuntain kunniaksi mietiskelkää viime viikkoa ja kertokaa teidän pienet ilonaiheet :-)

5 kommenttia:

 1. Oletko vielä tonyn kanssa yhdessä?

  VastaaPoista
 2. Oon ihan samaa mieltä ryhmäliikunnoista! Oon itsekin alkanut käymään niissä hiljattain, ja aina tulee hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä blogi! Tällaisiin harvoin törmää. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja ruoka-kuvia :) -nälkä tulee... Ja muutenkin ihana ja selkee kiva blogi ♥

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!