© Layout by Julia E.

UUSIA TÄHTÄIMIÄ

torstai 1. lokakuuta 2015

0270 pol 0249
Heippa, pitkästä pitkästä aikaa! Syyskuussa ei tullut postattua ollenkaan, mutta ehkä lokakuussa senkin edestä. Alkusyksy on jotenkin aina super kiireistä ja musta tuntuu, että koko vuosi tulee vaan suhahtamaan mun silmissä ohi. On niin paljon kaikkea tekemistä, mietittävää ja uutta. Mitään super ihmeellistä ei kuitenkaan ole tapahtunut. Viides päivä tätä kuuta täytän vihdoin 17 vuotta ja huomenna koeviikko on ohi. Lukion toinen vuosi on startannu hyvin ja tuntuu että motivaatiota opiskeluun löytyy. Toivonkin, että sielä ruudun toisella puolella mua edes joku odottaa. Jättäkää kommenttia... myös puhelimella on helppoa jättää kommentti ;-). 

13 kommenttia:

 1. Mullakin alkoi lukion toinen vuosi ja kiireistä täälläkin päin ollut! Kestää aina vähän aikaa ennen kuin taas tottuu lukion rytmiin. Pian itsellänikin koeviikko ohi, huomenna enää yksi koe ja sitten viikonloppu ilman kouluhommia! Eikun hupsista, pitää vielä tehdä itsenäisen kurssin tehtäviä... :D

  Tsemppiä sulle syksyyn ja kakkosvuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, alku syksy menee aina tähän tottumiseen! Nyt on kuitenkin eka koeviikko taas ohi. Tsemppiä kans sulle :-)

   Poista
 2. Mulla alkoi tää lukion toinen vuosi hyvin mutta nyt ollaan sairaana ja epävarmana, että pääsekö kaikista kursseista läpi! Onneks pääsee viikonlopuks kotiin ja sit alkaa uus jakso :) tsemiä sinnekki päi!

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pääset kursseista läpi ja jos sattuu niin, että ei niin uudella innolla vaan :) Tsemppiä sinne♥

   Poista
 3. Kiva kun pitkästä aikaa uusi blogiteksti! Tätä onkin saanut odotella, ja ois kiva saada lukea näitä useamminkin! (: ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ihana kuulla :) Postauksia on jo suuniteltu eteenpäin, kuulolla siis ♥

   Poista
 4. Ihania kuvia taas kerran! Mulla alko 8. luokka ja pitää kyllä myöntää että vaikka koulu ihan hyvin meneekin on motivaatio ihan hukassa. Mutta ehkä tästä vielä ryhdistäydytään kun saa kunnolla koulurytmistä kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se motivaatio tule takas, ekat kuukaudet voi olla aina vaikeita kun haaveilee vaan siitä kesästä! Tsemppiä kasi luokkaan Aino <3

   Poista
 5. Eka kertaa tällä kommenttiboxilla, vaikka lueskellut oonkin täällä jo ainakin vuodenpäivät. Oot super! Musta vaan tuntuu, että siellä ruudun toisella puolella kirjoittelee oikeesti suurisydämminen tyyppi. Se vaan hehkuu rivien välistä. Ja sun kuvat on aina ihan törkeen siistejä! Voi ku viel joskus sais sanottuu ton kasvotusten. Jatka just tollasena ku oot! Ja tsemppii opiskeluu, siistii ku voi lukee tekstiä tyypiltä, joka on just samassa tilanteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua voi kiitos paljon Mimmi! :) Tää sai ihan hymyn korviin vaikka oon pettynytki kun sain tietää, että psykologia kurssista napsahti seiska :-D Oot ihana ja tsemppiä tulevaan viikkoon! <3

   Poista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!