© Layout by Julia E.

MISTÄ HUOMAA, ETTÄ SYKSY TULEE?

maanantai 2. marraskuuta 2015

Heippa! En oikeen edes tiiä miten pitäis alottaa tää postaus kun mun kiireinen viikko on kohta jatkunut jo kiireiseksi kuukaudeksi... Kuitenkin tykkään tästä hommasta ihan hirmuisesti, niin eihän tätä tahdo lopettaakkaan.. Liian kriittinen taidan myös itselleni olla kuvien suhteen kun käytiin kuvailemassa, mutta tuntuu että jokainen ruutu on huono. :D Nyt kuitenkin saatte hypätä mun puhelinkuviin ja katsotaan onko siellä ruudun takana enää kukaan. 
2
Ihanaakin ihanempi syksy. Harmi vain kun ei ole päässyt kuvailemaan yhtään syksyisiä kuvia, kun tuulen takia kaikki lensi maahan jo ennen aikojaan :(.. // Meidän kisu on vaan paras. Kun näkisitte sen oikeasti, ette vois muuta sanoakkaan.. ♥ 
1
Päivät vaan vähenee ja pian pikkusilla onkin kisat. Ilman epäonnea ei koskaan ole selvitty, mutta taitavia on jokainen :) // Kahvittelemassa Sweet Vaasassa jälleen kerran.. Kuinkakohan monta kertaa siellä on nyt käyty syksyn aikana. 
3Helsingissä ollaan kanssa käyty syksyn aikana varmaan enemmän kuin neljä kertaa. Käytiin kerran testaamassa Friends & Burgers niminen mesta! // Ihanan siisti huone, pitkästä pitkästä aikaa. Kiinnostaisko teitä jonkin näköinen huonepostaus, pitkästä aikaa? 

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin ja ootteko te kärsineet kauheasta kiireestä? 

10 kommenttia:

 1. Sulla on todella upeita kuvia! <3

  www.maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kivoja nää puhelinkuvapostauksetkin välillä :) Ja toi on kyllä niin mahottoman ihana tunne, kun huone on viimeisen päälle siisti!! Ehdottomasti kiinnostaa huonepostaus :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oon kyllä niin samaa mieltä, ei oo mitään parempaa kun puhdas huone ja just vaihdetut petilakanat <3 Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. sun huone näyttää tosi ihanalta, huonepostaus olis todellakin kiva ! :-) Ja syksyllä tuntuu jotenki siltä että kaikki kiireet ja koulujututki ḱerääntyy vaa yheks isoks stressaavaks kasaks..
  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vo kiitos, yritetään siis saada huonepostausta aikaiseksi! :-)

   Poista
 4. Puhelinkuvissa on aina oma fiiliksensä ja näitä on tosi kiva kattoo välillä! :) Ymmärrän paremmin kuin hyvin noi kiireet, mutta kyllä me lukijat täällä pysytään hiljasista ajoista huolimatta! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla Sara! Eiköhän tää tästä, ideoita on ihan tuhottomasti. Kunpa tulisi aurinkoisia kelejä, niin saadaan sitä kaivattua luonnonvaloa kans. Noi kiiret tietenki on aina ihan hevonhumppaa ja höpöhöpö juttuja niinku mun lempparihahmo putouksessa sanookin ;-) Kyllä aikaa löytyy jos nyt sitä oikeesti etsitään!

   Poista
 5. Miten ihania puhelinkuvia<3

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttit tulevat tarkistuksen jälkeen näkyviksi!